«Ο Νάσος μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή»

«Ο Νάσος μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή»

Gazzetta team
«Ο Νάσος μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα για τον αδικοχαμένο Κύπριο οπαδό της, Νάσο Κωνσταντίνου. Εντολή για οικονομική βοήθεια στην οικογένεια από τον Ιβάν Σαββίδη

Συγκεκριμένα, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» έγραψαν, για τον Νάσο Κωνσταντίνου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...».

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή να δοθεί από την ΠΑΕ όποια βοήθεια χρειαστεί η οικογένεια του Νάσου, μεταφέροντας μάλιστα ο ίδιος προσωπικά τα συλλυπητήριά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα