Το γιόρτασε στον Πειραιά ο Ηρακλής! (pics & vids)

Το γιόρτασε στον Πειραιά ο Ηρακλής! (pics & vids)

Το γιόρτασε στον Πειραιά ο Ηρακλής! (pics & vids)

bet365

Η δύσκολη αποστολή της παραμονής ήρθε εις πέρας για τον Ηρακλή και οι ποδοσφαιριστές το... γιόρτασαν στο μαγαζί του Σάββα Παντελίδη στον Πειραιά! Το gazzetta.gr, ήταν εκεί!

Μια χρονιά γεμάτη προβλήματα για τον Ηρακλή έφτασε στο τέλος της την Κυριακή στην Τρίπολη. Ο «Γηραιός», είχε καταφέρει το... ακατόρθωτο μέχρι πριν μερικούς μήνες, να μείνει στην κατηγορία παρά την ανυπαρξία της διοίκησης, από την προηγούμενη αγωνιστική! Ο Σάββας Παντελίδης, και η θέληση των ποδοσφαιριστών, έφεραν την παραμονή για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μάλαγα - Σεβίλλη (21+).

Μετά το παιχνίδι της Τρίπολης και το 2-2 με τον Αστέρα, η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα, μιας και για την συμπρωτεύουσα αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σάββας Παντελίδης είπε στους ποδοσφαιριστές του πως το βράδυ το πρόγραμμα έχει... έξοδο! Ο τεχνικός του Ηρακλή, διατηρεί νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και εκεί οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ, γιόρτασαν την παραμονή του «Γηραιού» στην κατηγορία.

Το gazzetta.gr, βρέθηκε εκεί όπου είδε μια παρέα να διασκεδάζει! Όπως σας το λέμε, μια παρέα και όχι απλά μια ομάδα! Αυτό ήταν και το μυστικό του Ηρακλή στην δύσκολη χρονιά που πέρασε, κάτι που έλεγαν σε πηγαδάκια και μεταξύ τους ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ. «Πλέον δεν είμαστε ομάδα, αλλά παρέα», άκουγες να λένε και το έβλεπες με τα μάτια σου...

Χορός, τραγούδι, σέλφι και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν! Όλοι ήταν χαρούμενοι και χωρίς άγχος πλέον διασκέδασαν όπως και στο γήπεδο... Σαν μια πραγματική παρέα. Έβαλαν για λίγο στην άκρη τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Πρώτος και καλύτερος σε αυτή την μίνι γιορτή του Ηρακλή, φυσικά ο Περόνε!

Ο Αργεντινός, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Μαζί με τον Κούρο που ήταν κάτι σαν... αυτοκόλλητοι όλο το βράδυ, πείραζαν όλο τον κόσμο! Αποκορύφωμα, το τετ α τετ που είχαν με τον προπονητή τους την στιγμή που εκείνος κάπνιζε ένα πούρο. Πολλά ήταν τα πειράγματα και στον Χρήστο Δώνη, για το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στην Τρίπολη, με τον Σαραμαντά να τον φωνάζει «'Ελληνα Πίρλο»! Ήρεμη... δύναμη, ήταν ο Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, έδειχνε πιο σοβαρός, αλλά όταν έμπαινε το κομμάτι που του άρεσε τα έδινε και αυτός... όλα!

Αυτό όμως που έβλεπες στα πρόσωπα όλων, ήταν το αίσθημα της δικαίωσης. Τόσο στους ποδοσφαιριστές που ήταν από την αρχή στην ομάδα και έζησαν όλη την δύσκολη κατάσταση, όσο και στους δανεικούς. Όλοι ήταν χαρούμενοι που κατάφεραν και έσωσαν μια ομάδα που την είχαν άπαντες ξεγραμμένη, με τους δανεικούς να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και κάτι ακόμα... Πως κατάφεραν να αποδείξουν στις ομάδες τους πως αξίζουν την δεύτερη ευκαιρία.

Μπορεί ακόμα το μέλλον να είναι αβέβαιο στον Ηρακλή, αλλά στην ομάδα όλοι πλέον είναι καλά με την συνείδησή τους. Τα έδωσαν όλα και έσωσαν τον Γηραιό! Αυτό φαινόταν και το βράδυ στο μαγαζί της Τρούμπας, με την μίνι αυτή γιορτή να ολοκληρώνεται σιγά σιγά από τις 4 τα ξημερώματα και μετά.

Πλέον, η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη θα δείξει για όλους ποιο θα είναι το μέλλον. Τις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο για τις τελευταίες προπονήσεις. Το μέλλον; Αβέβαιο. Αλλά η ιστορία έχει πλέον γράψει πως αυτή η παρέα που γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά, έσωσε τον καταδικασμένο (τον Δεκέμβριο) Ηρακλή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα