Ελιουνούσι: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ελιουνούσι: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Gazzetta team
Ελιουνούσι: «Περήφανος για την ομάδα μου»

bet365

Ο Ελιουνούσι, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, μίλησε για την χρονιά στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι περήφανος για τον εαυτό του και όλη την ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε:

-Το σχόλιό του για το ματς: «Πράγματι σήμερα ήμασταν καλοί παρόλο που περιμέναμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς, τελευταία δυσκολευόμαστε πάρα πολύ και ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει γενικότερα και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε σήμερα εδώ εκτός έδρας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώσει έτσι το πρωτάθλημα».

-Για τον απολογισμό του τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλές φορές περάσαμε δύσκολες και εύκολες στιγμές, όμως είμαι πραγματικά πάρα πολύ περήφανος από τον εαυτό μου και από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, γι’ αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε φέτος. Ήταν μία χρονιά που αν γυρίσεις και την σκεφτείς θα βρεις πολλές δυσκολίες, όμως αυτή τη στιγμή αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, είναι πως έχουμε τελειώσει με έναν καλό τρόπο».

Γουότφορντ - Λίβερπουλ με επιστροφή, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

-Τι θα ήθελε να ζήσει του χρόνου με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Η πρώτη μας φιλοδοξία και σταθερή, είναι κάθε χρόνο να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτάμε τους τίτλους που διεκδικούμε και φυσικά να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στους ομίλους του UEFA Champions League».

-Που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στους φιλάθλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα