Γιόχανσον: «Περίμενα τον Παναθηναϊκό στον τελικό»

Γιόχανσον: «Περίμενα τον Παναθηναϊκό στον τελικό»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Περίμενα τον Παναθηναϊκό στον τελικό»

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, τόνισε πως περίμενε στον τελικό του Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Προφανώς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στον τελικό κυπέλλου. Αυξήθηκε η αυτοπεποίθηση όλων απ' την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο επίσης θα προσεγγίσουμε με αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι οφ».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Τσέλσι (21+).

Τι θα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στην ομάδα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση σ' αυτό το ματς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως διαθέτει καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας».

Υπάρχει από τώρα στο μυαλό των παικτών ο τελικός κυπέλλου;

«Όλοι μας είμαστε αρκετά επαγγελματίες για να κατανοήσουμε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτούμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό, αλλά το επόμενο ματς είναι στα Γιάννενα και όλοι μας, οι παίκτες και όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, σκέφτονται αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει».

Ήταν έκπληξη για σένα το γεγονός ότι προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στον τελικό μετά το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, προφανώς και πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στον τελικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός διαθέτουν εξαιρετικές ομάδες και είναι γνωστό ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πριν τους ημιτελικούς δεν υπήρχε φαβορί για την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς για μας δεν έχει σημασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα