Κουλούρης: «Το κύπελλο μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Κουλούρης: «Το κύπελλο μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κουλούρης: «Το κύπελλο μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα μίλησε και για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο νεαρός άσος σχετικά με την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, τον τελικό αλλά και το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League.

Για την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού:

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμαστε αυτοί που έπρεπε, αλλά δείξαμε την δύναμή μας στην έδρα μας. Κρατάμε την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό, τον οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε» .

Για το πως έζησε το παιχνίδι:

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ(21+).

«Όταν είσαι απ’ έξω, όλα φαίνονται πιο δύσκολα. Είχα πάρα πολύ άγχος. Νομίζω ότι όλοι ζήσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ, και όλα κύλησαν όπως τα θέλαμε. Κρατάμε την βραδιά, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε μία ακόμα, το επόμενο Σάββατο» .

Για την σημασία της πρόκρισης:

«Σίγουρα σημαίνει πολλά, αλλά το σημαντικότερο θα είναι να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη» .

Για τις σκέψεις του σχετικά με τον τελικό:

«Θέλουμε να χαρούμε τον τίτλο. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και στην συνέχεια να συγκεντρωθούμε στον τελικό. Είναι σίγουρα ένα τρόπαιο και θα είναι μία σημαντική μέρα. Μία μέρα στην οποία μπορεί να αλλάξει η ιστορία του ΠΑΟΚ» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε και με μείον τρεις βαθμούς, που δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Σίγουρα μέσα στην σεζόν θα υπάρχουν και κάποιες μέρες και κάποια παιχνίδια στα οποία δεν θα είσαι τόσο καλός όσο στα υπόλοιπα. Νομίζω όμως ότι η γενική εικόνα είναι πολύ καλή. Τώρα θέλουμε μία νίκη, σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση για να ολοκληρώσουμε την κανονική διάρκεια της Super League» .

Για τον επικείμενο αντίπαλο:

«Όλη την χρονιά η ΑΟΚ Κέρκυρα έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Έχουν αλλάξει πρόσφατα και προπονητή, ενώ πάντα η κάθε ομάδα θέλει να κλείσει καλά την σεζόν. Με αυτή την λογική νομίζω ότι θα έρθει και η Κέρκυρα στην Τούμπα. Εμείς όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι λιγότερο από την νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα