Ουζουνίδης: «Είναι δύσκολη μέρα, να φανούμε δυνατοί»!

Ουζουνίδης: «Είναι δύσκολη μέρα, να φανούμε δυνατοί»!

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Είναι δύσκολη μέρα, να φανούμε δυνατοί»!

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να έχει ξεχάσει τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε εκτενώς στην εικόνα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, κι άφησε ξανά αιχμές για την διαιτησία του Κύζα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν ως εξής:
«Σίγουρα είναι δύσκολη ημέρα. Μας βρίσκει μετά από έναν αποκλεισμό. Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε σε έναν τελικό. Δεν θα πω ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο, γιατί θα μεσολαβούσε άλλο ένα παιχνίδι. Είναι ένας αποκλεισμός που σίγουρα δεν δικαιούμασταν. Σε γενικές γραμμές - για να μην μπω σε λεπτομέρειες - από τα τέσσερα ημίχρονα, στα τρία ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Και όμως αποκλειστήκαμε. Τους λόγους και τις αιτίες, τους ξέρουμε όλοι.
Εγώ και το υπόλοιπο τιμ θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι, να δούμε τι λάθη κάναμε αγωνιστικά και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Δεν είναι εύκολη ημέρα, κυρίως για τους παίκτες. Όσο επαγγελματίες και αν είναι, όσο και να θέλουν να ξεπερνάνε κάποιες καταστάσεις, είναι άνθρωποι, έχουν φιλοδοξίες θέλουν πράγματα και δεν είναι εύκολο να τους "γεμίσεις". Γιατί όπως είπαν και κάποιοι παίκτες, αισθάνονται "άδειοι". Όμως εδώ πρέπει να φανούμε δυνατοί. Είμαστε σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και αυτό που ξεχωρίζει τους ικανούς και τους δυνατούς, είναι το πόσο γρήγορα ξεπερνούν τις δύσκολες καταστάσεις. Τις εύκολες καταστάσεις μπορούν όλοι να τις διαχειριστούν, ενώ στις δύσκολες θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει μέσα από αυτή την ατυχία να φανούμε πιο δυνατοί.
Δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις, γιατί έτσι δεν θα μπορείς να κερδίσεις κάτι. Θα πρέπει να αντιδράσουμε. Και αυτή η αντίδραση στην ομάδα, θα πρέπει να είναι αγωνιστική. Να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας - στα καλά κομμάτια του παιχνιδιού μας- ώστε να μπορέσουμε να λιγοστέψουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν να τυχαίνουν καταστάσεις όπως χθες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα