Λεμονής: «Να είναι ήσυχοι οι φίλαθλοι για τη νέα χρονιά»

Λεμονής: «Να είναι ήσυχοι οι φίλαθλοι για τη νέα χρονιά»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής: «Να είναι ήσυχοι οι φίλαθλοι για τη νέα χρονιά»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στη NOVA για το κλείσιμο της χρονιάς, τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό αλλά και την σιγουριά του για την αμέσως επόμενη σεζόν.
Ο Τάκης Λεμονής είπε στην κάμερα της NOVA για:
Τον Παναιτωλικό και το κλείσιμο της χρονιάς και τον απολογισμό του: Βασικά τον απολογισμό θα τον κάνουμε την επόμενη εβδομάδα μετά το ματς. Είναι κάτι που πιστεύω είναι απαραίτητο σε κάθε ομάδα. Να έχει την ικανότητα να αξιολογήσει το τι έγινε στην χρονιά που πέρασε και να προχωρήσει γρήγορα στις κινήσεις που πρέπει να κάνει για την επόμενη.
Τα ντέρμπι στον β' γύρο και τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ στο Κύπελλο: Νομίζω ότι είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός κακά τα ψέμματα διαφορά όταν έγιναν τα ντέρμπι αυτά. Λειτούργησε αρνητικά στην ομάδα. Τα ντέρμπι όμως είναι σημαντικά για κάθε σύλλογο και τους φιλάθλους. Είχαμε μία άλλη προσέγγιση στο ψυχολογικό κομμάτι. Το κυριότερο ήταν το αγωνιστικό. Θέλαμε να πιέσουμε και να έχουμε την μπάλα και να επιτεθούμε. Το κάναμε έως ένα σημείο στους αγώνες με την ΑΕΚ. Υπήρχαν στιγμές που καθόρισαν την πρόκριση. Αυτά τα ματς τα παιχνίδια ήταν και οδηγός για τη νέα χρονιά. Σε αυτό το επίπεδο τα καταφέραμε αρκετά καλά.
Την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο: Είναι όμορφο συναίσθημα αυτό. Αυτά που είναι συνέχεια στο μυαλό μας είναι το πόσο βελτιωθεί η ομάδα. Αυτό είναι μετράει. Θα είμαι ψεύτης εάν πω ότι δεν νιώθω όμορφα. Από την άλλη αποκλειστήκαμε από τον τελικό και είναι περίεργα τα συναισθήματα.
Το ίδιον και την πορεία του στον Ολυμπιακό και την φετινή επιστροφή του: Είναι κάτι σημαντικό. Πολύ σημαντικό. Ευλογία για μένα. Υπήρξα οπαδός, παίκτης και προπονητής στην ομάδα. Από την άλλη είμαι επαγγελματίας και κοιτάζω να κάνω την δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα κρίνουν πολλά αλλά θα πρέπει να δούμε σε βάθος χρόνου την ποιότητα της δουλειάς. Μου άρεσε που ήρθα ξανά στην ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά είχα εικόνα το πως ήταν η ομάδα και το πως θα πρέπει να παίξει. Στο τέλος οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και βελτιώσαμε πράγματα. Στην κυκλοφορία και το πως να φεύγει η μπάλα στην επίθεση και στην άμυνα στις κόντρα επιθέσεις των αντιπάλων. Είδαμε βελτίωση.
Το εάν του αρέσει η πρόταση 'στρατιώτης του Ολυμπιακού': Όχι δεν μου αρέσει. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Είναι κάτι άλλο. Θέλω να κάνω όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μου. Είναι τιμητικό από τον κόσμο όλο αυτό και αυτή η πρόταση αλλά θεωρώ ότι είμαι επαγγελματίας που κοιτάζει να κάνει την δουλειά του.
Τον Παναιτωλικό: Καταρχάς παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Από χθες λέω στους παίκτες να πάμε και να τελειώσουμε σωστά το πρωτάθλημα και σαν Ολυμπιακός. Καιγόμαστε για τη νίκη. Να τους το υπενθυμίζουμε κάθε μέρα. Έχουμε χαρακτήρες που το καταλαβαίνουν. Να πάμε να κερδίσουμε και να τελειώσουμε σωστά το πρωτάθλημα με όλες τις δυσκολίες που θα υπάρχουν διότι ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα.
Το που αφιερώνει τον τίτλο: Είναι πολλοί που σκέφτομαι αλλά το αφιερώνω στην οικογένειά μου.
Τον ίδιο και την επόμενη χρονιά: Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω εάν θα παραμείνω του χρόνου στην ομάδα. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος για τον κ. Μαρινάκη και επειδή έχουν ακουστεί πολλά και για λεφτά και για πωλήσεις. Προσπαθεί να έχει ψηλά τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να το κάνει. Δεν το λέω γιατί το έχει ανάγκη να το ακούσει από εμένα. Το λέω διότι αυτό βλέπω όσο είμαι στην ομάδα και αυτό θεωρώ ότι θα κάνει. Να είναι ήσυχοι οι φίλαθλοι για τη νέα χρονιά. Να είναι συσπειρωμένοι. Οι εποχές αλλάζουν. Οι φίλαθλοι να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουν σωστά και δίχως ακρότητες. Να είναι κοντά. Καταλαβαίνουν πολύ καλά το τι εννοώ. Αυτό χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα