Ντε Λα Μπέγια: «Αφιερωμένο στην ομάδα και στον κόσμο μας»

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Λα Μπέγια: «Αφιερωμένο στην ομάδα και στον κόσμο μας»

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια αφιέρωσε το βραβείο που πήρε τόσο στην ομάδα του Ολυμπιακού όσο και στον κόσμο της. Τι είπε από μέρους του ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αναλυτικά ο Ντε Λα Μπέγια είπε αρχικά στην βράβευσή του: «Είναι ένα ατομικό βραβείο για το γκολ που πέτυχα. Πιστεύω πως αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους. Όσοι βοήθησαν για να σημειωθεί αυτό το γκολ. Όλα τα παιδιά που άγγιξαν τη μπάλα και προσπάθησαν για να μπει αυτό το γκολ. Γενικότερα είναι ένα βραβείο που το λαμβάνω εγώ, αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα»
Για το εάν θα ήθελε να αφιερώσει και αλλού εκτός από την ομάδα το βραβείο του: «Θα ήθελα να το αφιερώσω στον κόσμο μας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας βοηθάει. Σε όλους τους ανθρώπους που με γνωρίζουν και με βοηθάνε να τα καταφέρω. Και φυσικά το αφιερώνω στην οικογένειά μου».
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης είπε: «Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Τα δίνει όλα στον αγώνα. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχει ευχέρεια στο γκολ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που πέτυχε δύο γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Του εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό. Και άλλα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα