Αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κουτσοκούμνης

Gazzetta team
Αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κουτσοκούμνης

bet365

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης αποχωρεί από την υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την αναβάθμισή του με την Σενεγαλέζα, Φετμά Σαμουρά, να παίρνει την θέση του.

Στην Φατμά Σαμουρά περνάει ο φάκελος της ΕΠΟ! Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν μπορεί να βρίσκεται πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει αναβαθμιστεί σε εκπρόσωπος της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA.

Επίσης, ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσαν Επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος, είχε ενημερωθεί από τον Μάρτιο γι΄ αυτή την αλλαγή... Αντικαταστάτρια του, θα είναι η 55χρονη Σαμουρά που έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στην Αφρική και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ασχοληθεί προσωπικά με τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ή θα έχει μόνο την υψηλή εποπτεία.

Seri A, Αταλάντα - Γιουβέντους, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα