New look το γήπεδο του Παναιτωλικού! (pics)

Gazzetta team
New look το γήπεδο του Παναιτωλικού! (pics)

bet365

H τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα είναι παράλληλα και ημέρα... αποκαλυπτηρίων για το γήπεδο του Παναιτωλικού που πλέον θα έχει νέα εικόνα όσο αφορά το «πέταλο».

Τόσο το σκέπαστρο, όσο και τα καθίσματα που έλειπαν από το... πέταλο είναι στην θέση τους και έτσι όσοι βρεθούν την Κυριακή στο «κλουβί» στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό σίγουρα θα δουν μια διαφορετική κι άκρως ελκυστική εικόνα!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού σχετικά με τις αλλαγές αυτές αναφέρει:
«Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες τοποθέτησης του στεγάστρου και καθισμάτων (στα σημεία που δεν υπήρχαν) στο πέταλο του γηπέδου μας, το οποίο παραδίδεται ξανά σε χρήση των φιλάθλων. Όπως έχει ανακοινωθεί, στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό θα είναι ανοικτό όλο το πέταλο. Η είσοδος θα γίνεται από τις Θύρες 6 και 7, ενώ κατά την έξοδο θα ανοίξει και η Θύρα 8 – “Αγγ. Τριανταφύλλου”. Στις θέσεις τους επιστρέφουν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που προσωρινά, κατά τη διάρκεια των εργασιών, φιλοξενήθηκαν στη Θύρα 5. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια που θα διατεθούν για τις Θύρες 6 και 7 τιμώνται 8 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα