«Κάποιοι θέλουν να πέσει η ΑΕΛ»

«Κάποιοι θέλουν να πέσει η ΑΕΛ»

Gazzetta team
«Κάποιοι θέλουν να πέσει η ΑΕΛ»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην «κόντρα» των «βυσσινί» με το ΕΑΚ Λάρισας, με αφορμή χρήματα που οφείλονταν στην διοίκηση του δεύτερου από παλαιότερες διοικήσεις
Στα... άκρα οδηγείται ο «κόντρα» της ΠΑΕ ΑΕΛ με το ΕΑΚ Λάρισας, με αφορμή χρήματα που διεκδικεί η δεύτερη από την πρώτη, για ορισμένα σπασμένα καθίσματα που υπήρξαν στο Αλκαζάρ επί προεδρίας Βαγγέλη Πλεξίδα. Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στο AEL Radio ανέφερε πως μετά τις καταγγελίες που έγιναν, ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση των «βυσσινί». «Με πολύ ηρεμία θέλω να αναδείξω ένα γεγονός που συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα. Εγώ βρίσκομαι για μια σοβαρή υπόθεση στη Καστοριά. Σήμερα πριν από λίγη ώρα συνεζειτήτο στην ΕΕΑ η καταγγελία του κ. Κωσταρόπουλου και των μελών της διοικήσεως του Αλκαζάρ εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ για το χρέος της ΠΑΕ για τα σπασμένα καθίσματα της σεζόν 2014/15 με τον Ολυμπιακό Βόλου το οποίο ουδέποτε είχε ζητήσει. Θυμήθηκε όμως να το ζητήσει τώρα που η συζητείται η αδειόδοτηση της ΑΕΛ κάνοντας και καταγγελία. Είχα δηλώσει πως αυτή η ενέργεια είναι απαράδεκτη. Είναι χτύπημα 'Δουρείου Ίππου', από μέσα. Και μάλιστα συνέπεσε με την βράβευση του κ. Κωσταρόπουλου ως προσφέροντος πολλά στα αθλητικά πράγματα της πόλης από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Δηλαδή έγινε τη μία μέρα η βράβευση και την επόμενη έγινε η καταγγελία», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Τον πήρα τηλέφωνα πριν μία βδομάδα και έπειτα πριν από δύο-τρεις ημέρες και συμφωνήσαμε αυτή η συζήτηση να μην γίνει και να αναβληθεί για το τέλος Μαΐου, ώστε να έχουμε τακτοποιήσει όλες τις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών για να έχουμε ρευστό χρήμα. Μάλιστα του πρότεινα αυτή η εξόφληση να γίνει από μένα και να του δώσω και πέντε επιταγές. Μηνιαίες του ποσού των 5.000 ευρώ η καθεμιά. Το συνολικό ποσό είναι 35.000 ευρώ. Από τη στιγμή που το βεβαίωσε και το δημόσιο αυτό είναι το ποσό».
Στην συνέχεια είπε ότι «πρόσφατα έγινε αυτή η καταγγελία αφού ενημέρωσαν τον κ. Μάρκου. Του πρότεινα του κ. Κωσταρόπουλου, που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει και γιατί επιλέχθηκε σ’αυτή τη θέση και τι σχέση έχει με τον αθλητισμό. Ούτε τι έχει προσφέρει για να βραβευθεί από την Ερασιτεχνική. Του είπα πως ήταν απαράδεκτο αυτό που γίνεται και πως δεν το εξοφλήσω κι ας υποβιβαστεί η ομάδα.
Μου απάντησε πως ‘πριν από τρεις μέρες συμφωνήσαμε πως θα μιλήσουμε τέλη Μαΐου’, λέγοντάς μου πως δεν θα έχουνε πρόβλημα ούτε τα μέλη από τη στιγμή που θα γίνει η εξόφληση. Άλλωστε είναι εγγυημένα τα χρήματα αυτά γιατί υπάρχει μία εγγυητική των 150.000 ευρώ και είναι καλυμμένα».
Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ανέφερε μετά πως «το μόνο που θα δημιουργήσει είναι εντυπώσεις και δεν ξέρω αν θα δημιουργήσει πρόβλημα και στην αδειοδότηση. Εγώ έστειλα έναν συνεργάτη μου δικηγόρο στην Επιτροπή, αφού είχαμε συμφωνήσει αυτή την αναβολή. Και με πήρε τώρα και μου είπε πως ο κ. Κωσταρόπουλος είπε ότι ουδέποτε συμφώνησε μαζί μου και ναι μεν έγινε η συζήτηση και συμφωνεί, αλλά τα υπόλοιπα μέλη δεν συμφώνησαν και πως έψαχνε να με βρει και δεν το κατάφερε. Γελάω σ’αυτό το άκουσμα. ΠΑΕ ΑΕΛ είναι με πέντε άτομα στα γραφεία. Εκτός από το κινητό μου τηλέφωνο που δεν βρήκα κάποια κλήση, που και να βρήκα δεν παίζει ρόλο, έχω ένα γραφείο με είκοσι συνεργάτες. Δεν θα μπορούσε να ενημερώσει και να πει πως τα υπόλοιπα μέλη δεν συμφώνησαν. Εγώ δεν ενημερώθηκα. Θεώρησα δεδομένα ότι είχαμε πει. Αυτή τη στιγμή έμαθα ότι δικαζόμαστε χωρίς να είμαστε εκεί από την Επιτροπή και θα υπάρξει έκπτωση της εγγυητικής επιστολής. Τι γίνεται ρε παιδιά; Που βρισκόμαστε; Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια απάντηση; Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση. Σε καμία ομάδα που ήμουν δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Εξοφλούμε όλες μας τις υποχρεώσεις. Ακόμα και οι παίκτες που θα φύγουν έχουν πάρει τα χρήματά τους και παρακαλάνε να μείνουν και με μείωση αποδοχών. Τι συμβαίνει όμως εδώ;».
Κλείνοντας υπογράμμισε πως «κερδίζουμε και πανηγυρίζουμε την Κυριακή και άλλοι στεναχωριούνται. Πάμε να τονώσουμε το ηθικό των οπαδών μας και έρχονται άλλοι με πανό και λένε πως δεν έχουμε ομάδα. Στους ποδοσφαιριστές που μπήκαν να παίξουν την Κυριακή, υπήρχε που έλεγε τα χάλια της ομάδας. Άνθρωποι που δεν είχαν έρθει όλη τη χρονιά στο γήπεδο. Άλλο πανό να φύγει ο ιδιοκτήτης. Έχουμε μία συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη και θα τα πούμε όλα αυτά. Εμένα με νοιάζει το σημερινό. Ακόμα δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε. Για μένα όμως μετράει η ενέργεια που έγινε και η πρόθεση. Συνήθως σ’αυτές τις περιπτώσεις δίνεται μία προθεσμία. Ο κόσμος δικαίως θα ανησυχεί. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ας μιλήσει ο κ. Κωσταρόπουλος. Είναι μία πολύ άσχημη εξέλιξη. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πέσει η ομάδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα