Θεοδωρίδης: «Σας το χαρίζω το Κύπελλο»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Σας το χαρίζω το Κύπελλο»

bet365

Εξαλλος ηταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «80-20 μας έπαιξε ο Σιδηρόπουλος»

Για ΕΠΟ, Σιδηρόπουλο, Δημητριάδη αλλά και για τον Ολυμπιακό μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήρθαμε σαν πρωταθλητές, παίξαμε σαν πρωταθλητές και νικήσαμε σαν πρωταθλητές. Δεν έχουμε καμία ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Σπάσανε τα ταμεία της ΑΕΚ, αμφιβάλλω αν έχουν ξανακάνει τέτοιες εισπράξεις. Ο διαιτητής έπαιξε 80-20. Στο Φάληρο έβαλαν γκολ με το χέρι. Δεν θέλω τον κ. Σιδηρόπουλο ποτέ για διαιτητή. Σήμερα έκανε πολλά πονηρά σφυρίγματα και έβγαλε κίτρινη στον Ρομαό γρήγορα για να δημιουργήσει κλίμα, ενώ δεν απέβαλε παίκτη της ΑΕΚ για μαρκάρισμα στον Φορτούνη. Δεν μας νοιάζει εμάς. Εμείς ήρθαμε και κερδίσαμε. Κύπελλα έχουμε πολλά, μπορούμε να τους χαρίσουμε ένα», τόνισε και πρόσθεσε:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Στην ΕΠΟ να παραιτηθούν όλοι. Έχουν συνδράμει για όλο αυτό. Είδατε ο παρατηρητής ποια ομάδα υποστηρίζει. Στη φυσούνα είχε 30 άτομα δεξιά και αριστερά και μας προπηλακίζανε. Το Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι μπροστά σε αυτό που έγινε σήμερα», τόνισε.

Παράλληλα, εν μέσω αποδοκιμασιών από οπαδούς της ΑΕΚ είπε: «Δεν με αφήνουν να μιλήσω, ούτε δημοκρατία δεν έχουν εδώ. Ακούστε πώς με πιέζουν, με ενοχλούν να μην πω την αλήθεια. Πέρσι μας απέκλεισε ο κύριος Κοντονής. Όλα γίνονται φτάνει να το χάσει ο Ολυμπιακός. Στα δικαστήρια θα παίζεται το ποδόσφαιρο τελικά; Τα πρωταθλήματα δεν θα τα πάρετε ποτέ παρά μόνο στο γήπεδο. Επειδή πιέζομαι… αυτή είναι η ΑΕΚ εδώ πέρα. Σας το χαρίζω. Αυτός που προσπαθεί να με διακόψει είναι ο γνωστός άγνωστος, με τα καραγκιοζιλίκια του». (σ.σ. Δημητριάδης)

«Πήγα κι έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους είπα πως έτσι παίζουν οι πρωταθλητές. Έπαιξαν μπάλα και απέδειξαν πως είναι ομαδάρα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να το πανηγυρίσουν σαν πρόκριση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα