Μπάγερν - Ντόρτμουντ 2-3

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 2-3

bet365

Η Ντόρτμουντ πήρε εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή κέρδισε με 3-2 την Μπάγερν και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Άιντραχτ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τελικός Κυπέλλου χωρίς την Ντόρτμουντ δεν γίνεται! Οι Βεστφαλοί έφυγαν με μεγάλη νίκη με 3-2 από το Μόναχο, πήραν εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό και θα αντιμετωπίσουν στον φετινό την Άιντραχτ με στόχο να σταματήσουν την «κατάρα», καθώς έχουν χάσει και τους τρεις τελευταίους! Η τέταρτη σερί πρόκριση στον τελικό, μάλιστα, αποτελεί επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο ρυθμός ήταν καλό στο ξεκίνημα, ο Ομπαμεγιάνγκ (4’) έχασε την πρώτη ευκαιρία και στο 19’ ο Ρόις άνοιξε το σκορ για την Μπορούσια. Βέβαια, για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει τον Μαρτίνεθ, που έκανε λάθος γύρισμα, με τον Γκερέιρο να κλέβει, να βλέπει το δοκάρι και τον Λαμ να του κόβουν το δρόμο προς το γκολ και τον Ρόις να κάνει εύκολα το 0-1! Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στη συνέχεια και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή μέχρι το ημίχρονο με τους δύο στόπερ τους.

Αρχικά, στο 28’ ο Μαρτίνεθ έκανε το 1-1 με κεφαλιά, ο Ισπανός είχε δοκάρι στο 39’ και ο Χούμελς με άψογο πλασέ έκανε το 2-1 στο 41’! Ο Λεβαντόφσκι, μάλιστα, έχασε τετ α τετ στις καθυστερήσεις, με τον Μπούρκι να κρατάει την Ντόρτμουντ στο ματς. Η επανάληψη ξεκίνησε με παρόμοια φάση, ο Ρόμπεν είχε δοκάρι στο 63’, με τον Μπέντερ να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στη γραμμή και οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο.

Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τους Ντεμπελέ και Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γάλλος έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στο 69’, με τον Γκαμπονέζο να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά για το 2-2, ενώ στο 74’ ο εκπληκτικός πιτσιρικάς έκανε με υπέροχο τελείωμα το 2-3! Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση, έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Ρόμπεν στο 82’ και στο 86’, όμως τίποτα δεν άλλαξε, με την Μπορούσια να πανηγυρίζει την μεγάλη πρόκριση!

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Ούλραϊχ, Λαμ, Χούμελς (62’ Μπόατενγκ), Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τιάγκο, Τσάμπι Αλόνσο (79’ Μίλερ), Βιδάλ, Ρόμπεν, Ριμπερί (86’ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίσεκ (80’ Πούλισιτς), Παπασταθόπουλος, Μπέντερ, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Κάστρο (46’ Ντουρμ), Γκερέιρο, Ντεμπελέ, Ρόις (90+1’ Γκίντερ), Ομπαμεγιάνγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα