Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 7-1

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 7-1

bet365

Σε ένα ματς στο οποίο οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είπαν gracias στον Μέσι για τα 500 γκολ, ο Αργεντινός έβαλε δύο και η Μπαρτσελόνα διέλυσε 7-1 την Οσασούνα και πέρασε μόνη πρώτη.

Μετά τον θρίαμβο στο Santiago Bernabeu σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης που έβαλε φωτιά στην La Liga, οι Καταλανοί δεν υπήρχε περίπτωση να γκελάρουν κόντρα στην ουραγό, Οσασούνα. Οι οπαδοί ετοίμασαν τεράστιο πανό για να που 'ευχαριστώ' στον Μέσι που έφτασε τα 500 γκολ και ο legend του κλαμπ έβαλε ακόμα δύο για να ανταποδώσει. Αλλα τόσα έβαλε ο Αντρέ Γκόμες, ενώ το πρώτο του με τη φανέλα των Blaugrana πέτυχε ο Μασεράνο με πέναλτι. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται πλέον στο +3 από την Ρεάλ, όμως έχει δύο παιχνίδια περισσότερα. Η Οσασούνα φόρεσε φανέλα που δημιουργήθηκε για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ύστερα από υπόδειξη της La Liga, αφού οι χρωματικοί συνδυασμοί των υπόλοιπων δεν ταίριαζαν. Το κλαμπ της Παμπλόνα έφτασε τα 82 γκολ παθητικό, 'επίδοση' που είναι η χειρότερη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν άργησε πολύ ο Μέσι να σκοράρει. Στο 12' μυρίστηκε τι πάει να γίνει και αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων με εκπληκτική τεχνική πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σιρίγκου (1-0). Ο Αργεντινός είχε διαγώνιο σουτ άουτ στη συνέχεια και η Μπαρτσελόνα, όπως αναμενόταν κυριάρχησε και έκανε το 2-0 στο 30' όταν ύστερα από την ασίστ του Ιβάν Ράκιτιτς ο Αντρέ Γκόμες νίκησε τον Ιταλό keeper της Οσασούνα. Στο 40' ο Αλκάθερ, που ξεκίνησε βασικός, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σιρίγκου αντέδρασε σωστά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ρομπέρτο Τόρες να μειώνει στο 48' σε 2-1 για την Οσασούνα, όμως αυτό έκανε την Μπάρτσα να αγριέψει. Στο 52' ο Μασεράνο με κεφαλιά είχε δοκάρι, όμως στο 3-1 ο Αντρέ Γκόμες έβαλε το δεύτερο γκολ του στη βραδιά με πλασέ από κοντά μετά το δοκάρι που είχε ύστερα από κόρνερ ο Πικέ. Ο Μέσι δεν άφησε πολύ χρόνο να περάσει για το τέταρτο και το έκανε με το trademark πλασέ από το ημικύκλιο μετά την πάσα του Ράκιτιτς (4-1) ενώ το πέμπτο έβαλε στο 64' ο Πάκο Αλκάθερ ύστερα από προσπάθεια του Μασεράνο (5-1).

Υστερα από ένα δοκάρι και μία ασίστ, είχε έρθει η ώρα για το πρώτο γκολ του Αργεντινού σκύλου με τη φανέλα των Blaugrana. Μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ντένις Σουάρεθ, ο Jefecito έστησε την μπάλα και με εκτέλεση στο κέντρο πέτυχε το γκολ Νο100 για φέτος για τους Καταλανούς και το Νο500 επί εποχής Λουίς Ενρίκε (6-1). Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος έμεινε όρθιος μετά την κάθετη του Ντένις Σουάρεθ, πέρασε τον Σιρίγκου και σκόραρε στην κενή εστία.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ντιν, Πικέ, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ντένις Σουάρεθ, Αρντά Τουράν, Αντρέ Γκόμες, Μέσι (63' Αλένα), Αλκάθερ.

Οσασούνα (Πέταρ Βασίλιεβιτς): Σιρίγκου, Φουέντες, Μοντραγκόν, Οϊερ, Μπουνιουέλ, Χάιμε Ρομέρο (72' Ολαβίδε), Ρομπέρτο Τόρες, Τιένθα, Ντε Λας Κουέβας, Μέριδα (79' Κάουσιτς), Σέρχιο Λεόν (73' Κέναν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα