Ρομάριο: «Ήμουν καλύτερος από Μέσι και Μαραντόνα»

Ρομάριο: «Ήμουν καλύτερος από Μέσι και Μαραντόνα»

bet365

Ο Ρομάριο ήταν παικταράς από τους λίγους αλλά ποτέ δεν φημίζονταν για την μετριοφροσύνη του. Πλέον δηλώνει πως ήταν καλύτερος από Μέσι και Μαραντόνα!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος φορ ακολουθεί τα τελευταία χρόνια καριέρα πολιτικού εκμεταλλευόμενος την φήμη που απέκτησε από την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα έδωσε το «παρών» σε τηλεοπτική εκπομπή τονίζοντας πως ήταν καλύτερος τόσο από τον Μαραντόνα, όσο και από τον Μέσι. Παράλληλα ισχυρίστηκε πως ο «Πίμπε Ντ' Όρο» είναι ανώτερος του Μέσι.

«Με όλο τον σεβασμό, νομίζω ότι εγώ ήμουν καλύτερος και από τον Μαραντόνα. Κατά τα άλλα, ο Μαραντόνα εξακολουθεί να είναι καλύτερος από τον Μέσι για όλα αυτά που πέτυχε με την εθνική ομάδα της Αργεντινής», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ ισχυρίστηκε πως ο Γιόχαν Κρόιφ υπήρξε ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα