Φαράντος στο Gazzetta.gr: «Πρωταθλητές στην ατυχία και την αδικία»!

Δημήτρης Τομαράς
Φαράντος στο Gazzetta.gr: «Πρωταθλητές στην ατυχία και την αδικία»!

bet365

Ο Δημήτρης Φαράντος μίλησε στο Gazzetta.gr για τις ατυχείς συγκυρίες που είχε φέτος ο Λεβαδειακός αλλά και τις αδικίες που υπέστη από διαιτητικές αποφάσεις.

Παρί - Μονακό με επιστροφή, αν ο Καβάνι σκοράρει (21+).

Έξαλλοι ήταν στον Λεβαδειακό για την διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με τον Φαράντο να κάνει λόγο για... ληστεία. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Βοιωτών μίλησε στο Gazzetta.gr για την πορεία των Βοιωτών και τα παράπονά τους από την διαιτησία.

«Εάν θα έβαζα έναν τίτλο θα ήταν: πρωταθλητές στην ατυχία και την αδικία. Αυτό είμαστε σε μία χρονιά που κύλησε τόσο άσχημα», σχολίασε σχετικά ο Δημήτρης Φαράντος. Σχετικά με το κομμάτι με την διαιτησία ο έμπειρος προπονητής αλλά και τεχνικός σύμβουλος και διευθυντής της ομάδας υπογράμμισε: «Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά. Έγιναν πάλι τρομερά πράγματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με την διαιτησία. Εάν μιλήσω παραπάνω όμως θεωρώ πως μπορεί να... ξεφύγω και δεν θέλω. Θα δώσω και περισσότερη αξία στον συγκεκριμένο διαιτητή και είναι επίσης κάτι άλλο που δεν επιθυμώ. Το δεδομένο είναι πως φέτος είχαμε πολύ κακές διαιτησίες και αποφάσεις που μας έκαναν να χάσουμε ματς και βαθμούς».

Στην συνέχεια επισήμανε πως «είναι επίσης πρωτοφανές το πόσες ατυχίες είχαμε φέτος. Πολλά προβλήματα με τραυματισμούς βασικών και κομβικών παικτών και απουσίες σε κρίσιμους αγώνες. Θα έλεγα πως από ένα σημείο και μετά σχεδόν τίποτα δεν μας πήγαινε καλά».

Κλείνοντας ο Δημήτρης Φαράντος τόνισε πως «ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Τόσο δύσκολα όσο δεν πάει. Θα περιμένουμε να δούμε το πως θα κλείσει η χρονιά, που θα μας βρει το τέλος το πρωταθλήματος και μετά θα δράσουμε ανάλογα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα