Μπέος: «Το σβήσιμο δείχνει την ενοχή τους»

Μπέος: «Το σβήσιμο δείχνει την ενοχή τους»

Gazzetta team
Μπέος: «Το σβήσιμο δείχνει την ενοχή τους»

bet365

Στο σβήσιμο του υλικού από τις κάμερες του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος με τον Δήμαρχο Βόλου να τονίζει πως αυτό δείχνει την ενοχή του Ολυμπιακού.

Ο Αχιλλές Μπέος μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αναφέροντας τα εξής:

Για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε πως επισκέφτηκε τα γραφεία του Δ. Μελισσανίδη: «Θίχτηκα ως άνθρωπος. Τα γεγονότα που παρουσιάζουν είναι ψευδή. Την ημέρα που κάποιος με τράβηξε μια φωτογραφία και με παρουσιάζει στο γραφείο του Μελισσανίδη στις 6 το απόγευμα, είναι την ίδια ημέρα που βρέθηκα στον Βόλο. Πώς γίνεται; Ή στον Βόλο θα ήμουνα ή στην Αθήνα. Είναι συστηματική η λασπολογία και αποσκοπούν κάπου. Ποτέ δεν βρέθηκα με κανέναν συνήγορο του ΠΑΟΚ και δέχομαι να βγάλουν τις κασέτες από το κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου να δουν αν ήμουν εκεί και έγινε η συνάντηση»

Για τον Λασκαράκη: «Δεν έχει χειριστεί ποτέ δική μου υπόθεση. Εχθροί δεν είμαστε, ούτε και φίλοι. Εύχομαι και ελπίζω να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο πράγμα που είπα με τον κ. Λασκαράκη, επειδή ήταν πολύ ανήσυχος καθώς δεχόταν απειλητικά μηνύματα στην Ένωση, ήταν πως αν αυτά που ισχυρίζεσαι είναι αλήθεια δεν έχει να φοβηθείς τίποτα. Εγώ δεν ήξερα ότι θα είναι παρατηρητής. Ας ανοίξουν τις κάμερες. Το σβήσιμο δείχνει την ενοχή τους. Στο σπίτι μου έχω κάμερες με τον σκληρό δίσκο να κρατάει για 9 μήνες και αποθηκεύονται τα πάντα. Είναι δυνατόν ένα σύγχρονο σύστημα σε ένα τέτοιο γήπεδο να έχει σβηστεί;»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα