Μαθιουλάκης: «Βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών»

Gazzetta team
Μαθιουλάκης: «Βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών»

bet365

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης τόνισε πως υπήρξαν βιαιοπραγίες στο «Καραϊσκάκης» στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά.

Νέα διάσταση στο πρωτάθλημα δίνει ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό κι αποκάλυψε πως υπάρχει στα χέρια του έγγραφο από την Εισαγγελία Πειραιά για γεγονότα που συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα τόνισε πως όντως οι ποδοσφαιριστές του δέχθηκαν επίθεση στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Μαθιουλάκης στον ΣΠΟΡ FM:
Κύριε Μαθιουλάκη έφτασε χθες έγγραφο που αφορά προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πειραιά για γεγονότα που συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό;
«Ναι, υπήρξε έγγραφο. Ήρθε χθες στην ΠΑΕ».

Υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στο ημίχρονο;
«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια εφόσον το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι πράγματι υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα