Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε το τέλος

Gazzetta team
Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε το τέλος

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ πως δεν θα συνεχίσει στην Ξάνθη την επόμενη σεζόν.

Ηταν πάνω κάτω γνωστό. Πως ο κύκλος του Λουτσέσκου μετά από τρία χρόνια έκλεισε. Το ανακοίνωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Λάρισα. Πως δεν θα μείνει και του χρόνου στην ακριτική ομάδα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Βεβαίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αποκάλυψε κάτι για το μέλλον του και για το αν θα μείνει στην Ελλάδα αλλά σε άλλον σύλλογο. «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με την Βέροια, θα μιλήσουμε μετά από αυτό, αλλά σε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη και φίλο μου του είπα ότι για μένα είναι η τελευταία μου εβδομάδα στην Ξάνθη», είπε και μετά ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην χώρα μας. «Δεν το γνωρίζω ακόμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα