Το ματς της χρονιάς για την Λάρισα

Gazzetta team
Το ματς της χρονιάς για την Λάρισα

bet365

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Ξάνθη σ' ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της στην κατηγορία. Ποιους δεν υπολογίζει ο Πάους.

Ειναι σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί ο Λεβαδειακός να παίζει κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα δύο αγωνιστικές και όχι μία. Η Λάρισα είναι δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη είναι must win για την ΑΕΛ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Πάους δεν υπολογίζει για τον... τελικό τον τραυματία Γιοβάνοβιτς (τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ) αλλά και τον Μασαλέσα.

Ετσι ο Ολλανδός τεχνικός πήρε στην αποστολή τους:
Θεοδωρόπουλο, Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Μασούρα, Γκόλια, Φάρκας, Κόντορ, Μονιάκη, Αναστασόπουλο, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλη, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Ικάουνιεκς, Λαμπρόπουλο, Ναζλίδης, Αβραάμ και Καπός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα