Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Γιώργος Καραμάνος
Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Ο φορ των Ροχιμπλάνκος τους χάρισε το 0-1 στην Εσπανιόλ, τους κράτησε στην 3η θέση και έγινε ο δεύτερος Γάλλος μετά τον Μπενζεμά που πιάνει τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην La Liga.

Ο πρώτος Γάλλος που ξεπέρασε τα 100 γκολ στην La Liga, ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά (120 τώρα). Πλέον σε αυτό το τόσο κλειστό club εισήλθε και ο Αντουάν Γκριεζμάν (60 με τους Μαδριλένους, 40 με Σοσιεδάδ). Το πολύ ωραίο μονοκόμματό του (73') ήταν που χάρισε στην Ατέτικο το διπλό (0-1) στην Εσπανιόλ. Για τα υπόλοιπα φρόντισε ο Ομπλάκ με τις επεμβάσεις του και ειδικά στο 75' απέναντι στον Μπαπτιστάο. Ετσι οι Ροχιμπλάνκος παρέμειναν αήττητοι εκτός στο πρωτάθλημα μέσα στο 2017 (5 νίκες, 4 ισοπαλίες) και βρέθηκαν στο +3 από την 4η Σεβίλλη.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Χιμένες, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (65' Γκαμεϊρό), Τόρες (45' Τομάς), Γκριεζμάν.


Αυτοκτονία Οσασούνα, ελπίδα Χιχόν
Νωρίτερα, στο ντέρμπι των ουραγών, η Οσασούνα φρόντισε να αυτοκτονήσει, δίνοντας ζωή στην Χιχόν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με δύο τέρματα του Κόντρο (19', 72'), αλλά ό,τι έχτιζαν με τόσο κόπο, το γκρέμισαν μέσα σε δύο λεπτά. Κανέγια (79') και Κάρλος Κάστρο (81') ισοφάρισαν σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους που μείωσαν με το βαθμό στο -4 από την παραμονή, με την Οσασούνα αντίστοιχα να βρίσκεται στο -9.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα