O Ματσάρι τρολάρει τον Χολέμπας για τις κάρτες!

O Ματσάρι τρολάρει τον Χολέμπας για τις κάρτες!

O Ματσάρι τρολάρει τον Χολέμπας για τις κάρτες!

bet365

Ακόμη και ο προπονητής της Γουότφορντ, Βάλτερ Ματσάρι απορεί για την ηρεμία που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Χοσέ Χολέμπας στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχει καταφέρει να μην δεχθεί κίτρινη κάρτα!

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει ταυτιστεί στην Premier League με τις κίτρινες κάρτες απόρροια των διαμαρτυριών του προς τους διαιτητές, αλλά και της έλλειψης ψυχραιμίας που τον χαρακτηρίζει.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει δεχθεί 12 κίτρινες κάρτες σε 30 ματς επίδοση που τον κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής λίστας σε ολόκληρη την κατηγορία.

Οι παρατηρήσεις του Βάλτερ Ματσάρι στον 32χρονο μπακ φαίνεται πως έπιασαν τόπο καθώς ο Χολέμπας εδώ και πέντε αγωνιστικές κατάφερε να μην δεχθεί κίτρινη κάρτα!

Ακόμη και ο Ιταλός προπονητής εξέφρασε την έκπληξη του για το γεγονός αυτό, ενώ έσπευσε να αποθεώσει τον διεθνή άσο αναφορικά με την ευθύτητα του χαρακτήρα του.

«Είναι παράξενο! Το ασυνήθιστο είναι πως έρχεται κάθε μέρα στο γραφείο μου και μου μιλάει για μια ώρα. Είναι ωραίος τύπος, ευγενικός.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τα πηγαίνει πολύ καλά τώρα, αλλά δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Μιλάμε για όλα, αλλά πάντα τον ρωτάω: 'Τι κάνεις; Που πηγαίνεις; Γιατί δεν χαλαρώνεις';”

Ο Ματσάρι συνεχίζει τονίζοντας πως επαναλαμβάνει στον Χοσέ Χολέμπας πως δεν πρέπει να επαναπαύεται.

«Πάντα του θυμίζω πως σε κανένα ματς δεν θέλω να μένουμε με 10 παίκτες. Αστειεύομαι. Το κάνω με όλους τους παίκτες μου. Δεν θέλω να χαλαρώσει. Πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν. Είναι σταθερός».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα