Οι «παλιοί» που φεύγουν;

Γιώργος Ντυμένος
Οι «παλιοί» που φεύγουν;

bet365

Στην κατηγορία υπάρχουν περιπτώσεις ξένων παικτών που είναι για περισσότερες από μία σεζόν σε μία ομάδα, αλλά το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν φανέλα...
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ξένων παικτών που βρίσκονται για παραπάνω από μία σεζόν σε μία ομάδα και έτσι υπάρχει το σχετικό «δέσιμο». Ομως φαίνεται πως το καλοκαίρι είναι πιθανό να αλλάξουν... γειτονιά, καθώς μένουν ελεύθεροι και τα σημάδια δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσουν με την ίδια φανέλα.
ΕΝΤΟΥΑΡΔΟ ΜΠΡΙΤΟ
Θεωρείται Ελληνας, καθώς ήρθε στην χώρα μας το 2004 από την Ζακαρέι Κλούμπε, για λογαριασμό τότε του Απόλλων Καλαμαριάς. Στο Περιστέρι βρέθηκε το 2007 και έχει συνδέσει το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία του Ατρόμητου. Ομως πλέον βρίσκεται «μόνιμα» εκτός αποστολής και φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αλλάξει γειτονιά.
ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ
Ηρθε το 2014 στα μέρη μας για λογαριασμό του Πλατανιά και αμέσως καθιερώθηκε. Ο 26χρονος στόπερ έκανε ορισμένα καλά ματς, ήταν εκ των κορυφαίων των Κρητικών όμως πλέον δείχνει έτοιμος να ανοίξει πανιά για άλλες πολιτείες. «Ψάχνεται» στο εξωτερικό, ενώ θεωρείται «βέβαιο» πως δεν θα συνεχίσει στα Χανιά.
ΦΑΜΠΙΑΝ ΜΟΥΝΙΟΣ
Αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2016 από τον Παναιτωλικό και έδωσε αρκετές λύσεις. Ομως πλέον για τον Αργεντινό επιθετικό φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να επαναπατριστεί. Το συμβόλαιο του 26χρονου είναι πιθανό να μην ανανεωθεί και ενδέχεται να επιστρέψει στην Αρσεναλ Σαραντί.
ΤΟΜΑΣ ΚΟΖΙΤΣΚΙ
Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα και αρχικά ήταν βασικός. Πλέον όμως ο Σλοβάκος πορτιέρο έχει γίνει «3ος» στην ιεραρχία των Αρκάδων και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει. Στη τρέχουσα σεζόν έπαιξε στην αρχή και έκτοτε... αγνοείται.
ΡΑΣΙΝΤ ΧΑΜΝΤΑΝΙ
Ο Μαροκινός έφτασε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2015 από τον Απόλλων Λεμεσού και για δύο σεζόν είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Αστέρα. Μάλιστα φέτος σε μία θέση που δεν την ξέρει καλά, εκείνη του στόπερ. Ομως στα 5 τελευταία ματς μετρά 4 συμμετοχές ως αλλαγή, ενώ κόντρα στον ΠΑΣ δεν έπαιξε καθόλου. Αυτός ο παράγοντας σε συνάρτηση με το ότι θα μπει στα 33, ίσως «σημαίνει» πολλά για το μέλλον του στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα