Με Αστυνομία η απολογία του Ολυμπιακού

Με Αστυνομία η απολογία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Με Αστυνομία η απολογία του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την απολογία του για τα επεισόδια στον ημιτελικό με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με την διακριτική παρουσία της Αστυνομίας για παν ενδεχόμενο.

Υπό την παρουσία της Αστυνομίας θα λάβει μέρος η απολογία του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχει αστυνομικό όχημα για παν ενδεχόμενο (σ.σ. σε κάποια στιγμή βρέθηκε και 2ο αλλά αποχώρησε) και ενώ ήδη έγινε αναλυτική ενημέρωση από την ΕΠΟ για το ποιοι θα βρεθούν στην αίθουσα για την διαδικασία.

Οι Πειραιώτες εκπροσωπούνται από τους Γιάννη Βρέντζο, Σάββα Θεοδωρίδη και Κώστα Καραπαπά με την διαδικασία να ξεκινάει ακριβώς στις 16:00. Πρώτος θα απολογηθεί ο ΠΑΟΚ και ο Παντελής Κωνσταντινίδης για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, για να ακολουθήσει η απολογία των «πρασίνων» για το ίδιο ματς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Θεμιστοκλής Βαλσάμης για να πάρει μετά σειρά ο Ολυμπιακός και οι υποθέσεις του σχετικά με το ματς στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα