Μπέρδεμα με το θέμα των χρεών του Ηρακλή

Μπέρδεμα με το θέμα των χρεών του Ηρακλή

Gazzetta team
Μπέρδεμα με το θέμα των χρεών του Ηρακλή

bet365

Οι Γιάννης Αντωνίου και Γιώργος Μπλέτσας ισχυρίζονται ότι ακόμα δεν έχουν μπει χρήματα από τον Ηρακλή στους λογαριασμούς τους, ούτε έχουν κάποια ενημέρωση περί διευθέτησης των οφειλομένων τους από τον σύλλογο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Δεν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου. Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου για το θέμα, πήγα στην τράπεζα και είδα πως δεν έχουν μπει χρήματα. Ούτε κάποιος από τον Ηρακλή επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει πως τακτοποιήθηκε το ζήτημα», ανέφερε επί του θέματος ο Αντωνίου, στον οποίο ο «Γηραιός» οφείλει 23.000 ευρώ.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως ο σύλλογος είχε βρει λύση και διευθέτησε το ζήτημα με τα οφειλόμενα προς τους ποδοσφαιριστές, εντός διορίας, για να αποφύγει την τιμωρία της αφαίρεσης των έξι βαθμών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα