Η φανέλα με το «10»

Γιώργος Ντυμένος
Η φανέλα με το «10»

bet365

Στην Σούπερ Λιγκ υπάρχουν τέσσερις κεντρικοί χαφ, τα λεγόμενα «δεκάρια», που στο τέλος της χρονιάς μένουν ελεύθερα και το μέλλον τους ακόμη δεν έχει «φιξαριστεί».
Μπορεί το ποδόσφαιρο να... εξελίσσεται, να «μετρά» η δύναμη και τα τρεξίματα αλλά πάντα χρειάζεσαι την φαντασία και αυτό το κάτι παραπάνω. Που πολλές φορές το προσφέρουν οι κεντρικοί χαφ, που συνήθως αναλαμβάνουν τον ρόλο του «δεκαριού», όπως το έχουμε στο μυαλό μας. Στην Σούπερ Λιγκ υπάρχουν τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της χρονιάς.
ΛΟΥΙΣ ΦΑΡΙΝΙΑ
Δεν είναι ο «κλασικός» οργανωτής, αλλά ένας κεντρικός χαφ που μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο. Και για αυτό τον είδαμε πολλές φορές να τον αναλαμβάνει. Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Μπενφίκα και μέχρι στιγμής με την φανέλα του Αστέρα μετρά 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο Αργεντινός είναι καλός παίκτης, αλλά αυτό δεν «μεταφράζεται» σε βέβαια παραμονή του στην Τρίπολη.
ΛΕΟΖΙΝΙΟ
Ενα «δικό» μας παιδί, καθώς ο Βραζιλιάνος παίζει για χρόνια στην Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων τον έχουμε δει με ΟΦΗ, Απόλλων Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκό, Καλλονή και πλέον στον Ηρακλή. Οπου την τρέχουσα σεζόν σε 26 εμφανίσεις του βρήκε δίχτυα 4 φορές και έδωσε 5 ασίστ. Με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι απίθανο να συνεχίσει στον Γηραιό.
ΜΑΡΤΙΝ ΤΟΝΣΟ
Αποκτήθηκε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου από τον Ατρόμητο και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο Αργεντινός μέσος σε 25 παιχνίδια βρήκε 6 φορές δίχτυα, αλλά στα 6 τελευταία ματς μετρά μόνο ένα 90λεπτο και πολλές φορές ήρθε από τον πάγκο. Αυτό ίσως να ... σημαίνει κάτι για το μέλλον του στο Περιστέρι.
ΣΟΤΖΕΪ ΜΑΣΟΥΝΤ
Ο «ηγέτης» του Πανιωνίου και ένας εκ των καλύτερων παικτών της Σούπερ Λιγκ. Σε 25 ματς μετρά 4 γκολ και 6 ασίστ και σε πολλές περιπτώσεις έχει «κλέψει» την παράσταση με τις κινήσεις-εμπνεύσεις του μέσα στο γήπεδο. Στην πλατεία θέλουν να τον κρατήσουν, εκείνος περνά πολύ καλά στην Ελλάδα και ο χρόνος κυλά υπέρ του ενδεχόμενου παραμονής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα