Το «κεφάλαιο» φορ στη Σούπερ Λιγκ!

Γιώργος Ντυμένος
Το «κεφάλαιο» φορ στη Σούπερ Λιγκ!

bet365

Το gazzetta.gr προσπαθεί να «αποκωδικοποιήσει» αν οι ομάδες της κατηγορίας θα κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός «φουνταριστού»
Διαχρονικά η θέση που «καίει» σε όλες τις ομάδες είναι εκείνη του σέντερ φορ και γενικότερα του επιθετικού. Το «εύκολο» γκολ είναι δύσκολο να βρεθεί και πληρώνεται αδρά. Ακόμη είναι νωρίς, όμως έχουμε ήδη μία εικόνα για το πώς θα κινηθούν το καλοκαίρι οι «μικρομεσαίες» ομάδες στο θέμα του στράικερ, Ας δούμε τα υπάρχοντα δεδομένα...
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Στην πλατεία είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ. Ο Γεσίλ που ήρθε τον Γενάρη τόσο έχει συμβόλαιο, όσο και με την πάροδο του χρόνου δείχνει καλά στοιχεία. Στον αντίποδα ο λίγος χρόνος συμμετοχής του Μαχμούτοβιτς σε συνάρτηση με το ότι ο 32χρονος φορ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, «φωτογραφίζει» εξελίξεις.
ΞΑΝΘΗ
Εδώ ισχύει ο «νόμος» του Γιουνές. Ο Τυνήσιος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της Σούπερ Λιγκ (17 γκολ), αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι για το μέλλον του. Προσωπική επιλογή του Λουτσέσκου με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, προφανώς και θα «μετρήσει» στην απόφαση που θα πάρει, το πού θα συνεχίσει ο Ρουμάνος κόουτς. Η περίπτωση του 32χρονου ίσως «τραβήξει» μέχρι Ιούλιο. Ο Τριάδης την ίδια στιγμή και φέτος έδειξε πως αποτελεί μία πολύ καλή λύση. Αν δεν συνεχίσει ο Γιουνές, κάτι που είναι πιθανό, τότε οι Θρακιώτες θα κινηθούν για φορ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Οι Κρητικοί έβγαλαν μεγάλο μέρος της σεζόν με δύο φορ στο αρχικό τους σχήμα. Ο Γιακουμάκης πάει στην ΑΕΚ, ενώ ο Σίγκνεβιτς είναι δανεικός από την Μπάτε και υπάρχει πρόθεση να μείνει και του χρόνου, όμως δεν είναι και τόσο σίγουρο. Ετσι... απομένει μόνο ο Μανούσος. Στη Κρήτη θα κινηθούν μίνιμουμ για έναν στράικερ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Ντάουντα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και το βάρος «πέφτει» στον Λε Ταλέκ. Ο Γάλλος φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, από το Περιστέρι υπάρχει διάθεση παραμονής, αλλά ήδη στην πατρίδα του υπάρχουν πολλοί «μνηστήρες». Αλλωστε και καλό «όνομα» έχει και είναι μία εξαιρετική λύση. Ανάλογα με το αν θα ανανεώσει ή όχι, ο Ατρόμητος θα κινηθεί για φορ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Κόντε αποδείχθηκε «λαβράκι», έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και μόνο αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση, θα τεθεί ζήτημα αποχώρησής του. Αλλωστε και ο Ισπανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος στα Γιάννινα. «Ερωτηματικά» υπάρχουν για τον Μαμπουλού, παρότι έχει συμβόλαιο. Το πρόσφατο «θέμα» του όταν και πήρε άδεια για έναν μήνα, ενδέχεται να επιφέρει εξελίξεις.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στο Αγρίνιο είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί φορ, όμως αυτό δεν συνεπάγεται την αποχώρηση ενός εκ των Μαρκόβσκι ή Παπαδόπουλου. Τελευταία τα «καναρίνια» παίζουν με δύο στράικερ και αν το «μονιμοποιήσουν» θα χρειαστούν λύσεις.
ΚΕΡΚΥΡΑ
Στο νησί δύσκολα θα μείνει ο Τουράμ, καθώς έχει μεγάλη οψιόν απόκτησης ενώ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν. Μάλιστα από τον Γενάρη ο νεαρός φορ έχει πολλούς «μνηστήρες», ενώ την ίδια στιγμή ο Ονίλο που αποκτήθηκε τον χειμώνα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Η ομάδα ίσως πάει για δύο στράικερ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Μανιάς ήρθε τον Γενάρη και έδωσε... άλλη πνοή στην γραμμή κρούσης των Αρκάδων, ενώ έχει και συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή ο Ιωαννίδης έχει βρεθεί εκτός αρχικού σχήματος, ενώ τελευταία τον βλέπουμε να παίζει στα άκρα. Στην Τρίπολη προβάλει ως δεδομένο ότι θα αποκτήσουν έναν φορ.
ΗΡΑΚΛΗΣ
Επειδή τα πάντα είναι ρευστά, στην ομάδα δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για την επόμενη ημέρα, όχι για το καλοκαίρι. Πάντως ακόμη και αν παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, δύσκολα θα συνεχίσουν οι Περόνε, Μπαστακός.
ΑΕΛ
Πρόκειται για την ομάδα που έχει τους περισσότερους στράικερ. Ο Ναζλίδης είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική της λύση και έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο σεζόν. Πλην του 30χρονου φορ όμως, όλα τα άλλα «μέτωπα» στην γραμμή κρούσης δείχνουν «ρευστά». Π.χ. με την έλευση του Πάους ο Ικάουνιεκς που μέχρι πρότινος ήταν βασικός, βρέθηκε εκτός πλάνων. Στον κάμπο αναμένεται να αποκτήσουν μίνιμουμ έναν φορ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο Βασιλείου θυμίζει τον παλιό καλό παίκτη που όλοι ξέραμε, όμως είναι.. μόνος του. Στην Λιβαδειά εάν μείνουν στην Σούπερ Λιγκ, αναμένεται να αποκτήσουν μίνιμουμ έναν «φουνταριστό».
ΒΕΡΟΙΑ
Η «βασίλισσα» αναμένεται το καλοκαίρι να «χτιστεί» από την αρχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα