Το «κανόνι»... σίγησε, ο Λεβαδειακός υπέφερε! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Το «κανόνι»... σίγησε, ο Λεβαδειακός υπέφερε! (vids)

bet365

Για μία τριετία ήταν ο... φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων με τον Λεβαδειακό. Φέτος τα προβλήματα τον... λύγισαν. Ο Βαγγέλης Μάντζιος έμεινε στα ρηχά και η ομάδα του υπέφερε και υποφέρει!

Στα 33 του χρόνια πια ο επί σειρά ετών αρχηγός και βασικός σκόρερ των Βοιωτών, Βαγγέλης Μάντζιος, είχε πτωτική πορεία. Από την μία τα προβλήματα τραυματισμών του και από την άλλη η εμπλοκή του με την γνωστή υπόθεση ντόπινγκ τον έθεσαν ουσιαστικά off, αφήνοντάς τον με την φτωχότατη συγκομιδή των 2 γκολ. Τα τέρματά του έλλειψαν από τον Λεβαδειακό φέτος και έλλειψαν πολύ.

Ο Μάντζιος έμεινε όπως τονίσαμε και πιο πάνω στα 2 τέρματα και τις 2 ασίστ. Οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι οι Τόνι Σίλβα με 6 και Πέτρος Γιακουμάκης και Βασιλείου με 5. Μόνο που ο έμπειρος στράικερ από την σεζόν '13-'14 μέχρι και πέρυσι είχε πάντα διψήφιο αριθμό γκολ!!! To 2013 - 2014 είχε 12 γκολ στο πρωτάθλημα σε 29 ματς και 1 ασίστ. Έναν χρόνο μετά σταμάτησε στα 10. Είχε 9 στην Λίγκα με 3 ασίστ και 1 στο Κύπελλο. Την αμέσως προηγούμενη σεζόν είχε συγκομιδή 12 τερμάτων: 11 στην κατηγορία και 1 στο Κύπελλο με 3 ασίστ στο πρωτάθλημα και 1 στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της χώρας. Κοινώς από τα πόδια του Βαγγέλη Μάντζιου έμπαινε ένας μεγάλος αριθμός γκολ για τους Βοιωτούς που φέτος δεν τον έχουν. Αυτό όχι απλώς τους στοίχισε αλλά τους έκανε να υποφέρουν αλλά και να έχουν φτάσει στο σημείο να παλεύουν για την... επιβίωσή τους στην κατηγορία. Σημειωτέον ο φορ Βασιλείου, ο μόνος από τους επιθετικογενείς με τέτοιον αριθμό γκολ αν και άρχισε να παίζει από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω σειράς τραυματισμών και προβλημάτων τα πέντε γκολ του τα έβαλε από τα τέλη Φλεβάρη και μετά!

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό το τι στερήθηκε αγωνιστικά, δημιουργικά και επιθετικά όλο αυτό το διάστημα ο Λεβαδειακός. Είναι κάτι στο οποίο στέκονταν και οι άνθρωποι των Βοιωτών. Το πόσο τους έλλειψε και τους λείπει ο Μάντζιος ακόμα και ως φυσική και ηγετική παρουσία στο γήπεδο.

- Στην Gallery μπορείτε να θυμηθείτε μερικά γκολ του Μάντζιου με τους Βοιωτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα