Επί Σάντος οι κάμερες στον Άγιο Κοσμά

Επί Σάντος οι κάμερες στον Άγιο Κοσμά

Θοδωρής Βασίλης
Επί Σάντος οι κάμερες στον Άγιο Κοσμά

bet365

Από την εποχή που ο Φερνάντο Σάντος βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής είχαν τοποθετηθεί οι κρυφές κάμερες στον Άγιο Κοσμά.

Η αποκάλυψη ότι υπήρχαν κρυφές κάμερες στις εγκαταστάσεις της Εθνικής στο Άγιο Κοσμά όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει τον προβληματισμό όλων με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ καταγγέλλει την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ και θα στείλει τα δύο νέα πορίσματα στην Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την Live Sport άνθρωπος της εταιρίας security που συνεργάζεται με την ΕΠΟ και ήταν υπεύθυνος για την εγκατάσταση των καμερών ανέφερε πως αυτές μπήκαν πριν από τέσσερα χρόνια περίπου την εποχή που στον πάγκο της Εθνικής βρισκόταν ο Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο λόγος που τοποθετήθηκαν οι κάμερες ήταν λόγω του συναγερμού που χτυπούσε συνεχώς, αλλά και εξαιτίας των μεταναστών που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή.

«Κάθε εβδομάδα, ειδικά τα βράδια, χτυπούσε ο συναγερμός στο προπονητικό κέντρο, ενώ δύο φορές άγνωστοι είχαν σπάσει τις κλειδαριές και επιχείρησαν να μπουν στα αποδυτήρια. Γι΄ αυτό τοποθετήθηκαν οι κάμερες. Επίσης, τους τελευταίους μήνες η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη μετανάστες, οι οποίοι κάνουν μπάνιο στις βρύσες που είναι το γήπεδο», ανέφερε ο άνθρωπος της εταιρίας security

Το θέμα όμως είναι ότι η διοίκηση της ΕΠΟ δεν είχε ενημερώσει κανέναν για το γεγονός ότι οι κινήσεις των προπονητών και ποδοσφαιριστών καταγράφονταν.

 

Τελευταία Νέα