Λαμία - Παναιγιάλειος: 1-0

Gazzetta team
Λαμία - Παναιγιάλειος: 1-0

bet365

Με γκολ του Βασιλόγιαννη με εκτέλεση πέναλτι η οποία επαναλήφθηκε, η Λαμία επικράτησα του Παναιγιάλειου με 1-0 και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο βρίσκεται η Λαμία μετά την σημερινή της νίκη. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε εντός έδρας του Παναιγιάλειου με 1-0, έφτασε τους 62 βαθμούς και βλέπει ακόμα πιο κοντά την Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας στην Λαμία κρίθηκε σε μία φάση στο 40', με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι, τον Γκαραβέλη να αποκρούει την εκτέλεση του Βασιλόγιαννη και τον Κυρίτση να δίνει επανάληψη επειδή οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει στην περιοχή. Στην δεύτερη εκτέλεση ο Βασιλόγιαννης ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

ΠΑΣ Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ρότσα (82′ Τσούκαλος), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (54′ Όμο), Ντουρμισάι (73′ Φερφελής).

Παναιγιάλειος (Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας (86′ Καζβιρόπουλος), Παπαδόπουλος (44′ Μπρους), Μωυσίδης, Καζναφέρης (86′ Ιβάνκο), Βουτσιώτης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής)

Κίτρινες: Πεταυράκης, Όμο, Φερφελής, Ματσούκας, Μπλάζιτς – Ρέλλας, Καζναφέρης, Στίκας, Παπαδόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα