Το συγκινητικό post Καπίνο για τον Κουτσούκη (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το συγκινητικό post Καπίνο για τον Κουτσούκη (pic)

bet365

Ο Καπίνο ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη της Ζακύνθου, Κουτσούκη, που έκανε πετυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών στην Γερμανία. Τι απάντησε ο Κουτσούκης.

Δείτε πιο κάτω το post του κίπερ των Πειραιωτών Στέφανου Καπίνο στο Instagram:

Μπάγερν - Ντόρτμουντ με επιστροφή, αν ο Ομπαμεγιάνγκ πετύχει το πρώτο τέρμα (21+).

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Πέμπτης 6/4 η μεταμόσχευση μυελού των οστών στον Λεωνίδα Κουτσούκη στο ειδικό κέντρο θεραπείας στο Αμβούργο της Γερμανίας από ομάδα ειδικευμένων γιατρών… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και φυσικά της προσμονής για να μπορέσει ο οργανισμός του να ανταποκριθεί θετικά στα νέα αυτά δεδομένα.. kali anarwsi agori mou ola tha pane teleia@leonidas_koutsoukis

A post shared by Kapinostefanos (@kapinostefanos) on

Αναλυτικά η απάντηση του Κουτσούκη σε Καπίνο:

Στέφανε ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την στήριξη. Ο Θεός να έχει πάντα καλά εσένα και την οικογένειά σου με υγεία πάνω απ όλα το πιο σημαντικό! Εύχομαι πάντα επιτυχίες να έχεις τόσο στην ποδοσφαιρική σου καριέρα όσο και στην ζωή σου και να είσαι πάντα γέρος και δυνατός! Χίλια ευχαριστώ και πάλι για όλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα