Ο Κωστένογλου δεν αλλάζει… συνταγή

Ο Κωστένογλου δεν αλλάζει… συνταγή

Ο Κωστένογλου δεν αλλάζει… συνταγή

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού(9/4, 16:00) εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου θα βρεθεί και ο Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός επιδόθηκε στη δοκιμασία αρκετών σχημάτων, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές. Εξαίρεση θα αποτελέσει η τετράδα στην άμυνα όπου ο Στάθηκε Ταυλαρίδης θα χρησιμοποιηθεί στο πλευρό του Ούγκο Σόουζα αντί του Χαριτωνίδη. Στα άκρα, το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν οι Τζανακάκης (αριστερά), Μπούρμπος (δεξιά).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Κωστένογλου έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πιο επιθετικογενείς παίκτης πράγμα που σημαίνει ότι η τριάδα θα είναι αυτή των Πίτου Γκαρσία, Παυλίδη και Τάτο, ενώ στην αντίστοιχη της επίθεση θα αγωνιστούν οι Ντούνης, Μιλούνοβιτς και Μπράνα Ιλιτς. Στη διάθεση του Κωστένογλου δεν θα βρεθεί ο Κενάν Μπαργκάν.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα