Συγκλονιστικός Παντελίδης: «Να βγούμε και να πεθάνουμε στο γήπεδο»! (vid)

Συγκλονιστικός Παντελίδης: «Να βγούμε και να πεθάνουμε στο γήπεδο»! (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστικός Παντελίδης: «Να βγούμε και να πεθάνουμε στο γήπεδο»! (vid)

bet365

Ανεπανάληπτος Σάββας Παντελίδης με... πύρινη ομιλία στα αποδυτήρια του Ηρακλή πριν το ματς με τον Λεβαδειακό και τους παίκτες να κρατούν εικόνες Αγίων και να τον ακούν ευλαβικά! Διαβάστε το story και δείτε το βίντεο!
Ο Έλληνας τεχνικός, έκανε μία συγκλονιστική ομιλία που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους παίκτες του για να κερδίσουν τον Λεβαδειακό! Την ώρα που μιλούσε οι παίκτες είχαν στα χέρια τους εικόνες Αγίων και είχαν μαζευτεί κοντά στον προπονητή τους.
Αναλυτικά η ομιλία του Σάββα Παντελίδη που λες και θυμίζει στο σινεμά εκείνη του Αλ Πατσίνο ως προπονητής american football στο Any Given Sunday...
«Έρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που έχω εσάς ποδοσφαιριστές μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι.
Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του 51χρονου προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα