Με 1-0 από το 18' και με δέκα παίκτες από το 28' και μιλάνε κιόλας!

Με 1-0 από το 18' και με δέκα παίκτες από το 28' και μιλάνε κιόλας!

Με 1-0 από το 18' και με δέκα παίκτες από το 28' και μιλάνε κιόλας!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη του Παναθηναϊκού, βάση ευκαιριών και θέλησης για τη νίκη, θυμίζει στον Πανιώνιο φάσεις που ξέχασε να βάλει στην ανακοίνωση και αν έδινε αυτά που έγιναν ο Γκράνας το ματς θα είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο!

Λιλ - Νις με επιστροφή, αν ο Μπαλοτέλι ανοίξει το σκορ στο ματς (21+).

Πριν το παιχνίδι είχα πει, ότι το ματς με τον Πανιώνιο θέλει μεγαλύτερη προσοχή από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και αυτό αποδείχθηκε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την φρεσκάδα μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι, που άδειασαν(ειδικά αυτό με την ΑΕΚ) το μυαλό των παικτών , του έλειπε και η ενέργεια του Ζέκα και έπαιζε με τον Πανιώνιο, που το μυαλό του ήταν κυρίως να καταστρέψει το παιχνίδι , παρά να δημιουργήσει. Γενικά ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα, που δύσκολα δέχεται γκολ, αλλά έχει τη δυνατότητα να βγάζει αντεπιθέσεις και να κάνει ζημιές. Αυτό το τελευταίο ο Ουζουνίδης με την τακτική του το ακύρωσε σήμερα. Ο Πανιώνιος δεν πάτησε περιοχή δεν έκανε μισή ευκαιρία.

Ηταν το πιο ήσυχο απόγευμα για τον Βλαχοδήμο μαζί με αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Ο Πανιώνιος έπαιζε μαζική άμυνα , ήρθε στην Λεωφόρο να μην χάσει και έχασε από τον Παναθηναϊκό, που ήταν η μόνη ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο , για να επιτεθεί και να κερδίσει. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες η ομάδα, αλλά έκανε τόσες, ώστε να αξίζει τη νίκη.

Στο 17 ο Βιγιαφάνιες μόνος εντός περιοχής σούταρε, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 27 από τακουνάκι του Εμποκού, ο Μπέργκ σε καλή θέση μέσα στην περιοχή δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 62 ο Μπέργκ σημάδεψε στη γωνία από το ύψος της περιοχής , αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε. Η είσοδος του Ρέις και του Λέτο είχαν δώσει ζωντάνια στην ομάδα και φαινόταν ότι θα έρθει τα γκολ. Ηρθε στο 73 με ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπέργκ. Για την οικονομία της συζήτησης θα δεχθώ ότι δεν ήταν πέναλτι( η γνώμη μου είναι ότι ο Λέτο το κερδίζει περισσότερο παρά είναι στην επαφή με τον Τασουλή).

Το ξαναλέω . Για την οικονομία της συζήτησης ,το πέναλτι δεν είναι. Στο 18 , όμως, ο Βαλεντίνος Βλάχος κάνει δύο πέναλτι στον Μπέργκ . Το ένα δεν το δίνει ο Γκράνας και όπως πέφτει κάτω ο Μπέργκ από το κεφαλοκλείδωμα του Βλάχου ο αμυντικός του Πανιωνίου σε στιλ ελληνορωμαϊκής πάλης του κάνει λαβή και τον ξαναρίχνει , όταν πάει να σηκωθεί.

Ούτε αυτό το πέναλτι δεν δόθηκε. Και τα δύο είναι ορισμός του πέναλτι. Για την φάση , που έγινε με τον Ρισβάνη δεν θα πω , ότι είναι πέναλτι(αν και στον Πανιώνιο σε ανάλογη φάση θα έλεγαν ότι δεν δόθηκε υπέρ τους), διότι τραβάει και ο Μπέργκ. Στο 18, λοιπόν, αν ο Γκράνας δώσει το ένα από τα δύο πέναλτι που γίνονται στην ίδια φάση ο Μπέργκ κάνει το 1-0 και το ματς τελειώνει, επί της ουσίας, διότι ο Πανιώνιος ήταν ανύπαρκτος επιθετικά. Πάμε τώρα στις κάρτες. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κόρμπος πάει «καροτσάκι» τον διαιτητή και του τα χώνει.

Την πρώτη κίτρινη την πήρε στο 75. Αυτή θα έπρεπε να είναι η δεύτερη, αφού σε κάθε σφύριγμα του Γκράνα , που έδινε στον Παναθηναϊκό ο Κόρμπος του τα έχωνε. Κάποια στιγμή χειροκρότησε ειρωνικά τον Γκράνα. Κόκκινη ήταν και αυτό ,ούτε κίτρινη δεν είδε. Μιλάμε ότι ο Κόρμπος είναι και πρόεδρος του ΠΣΑΠ. Ωραίο παράδειγμα δίνει στους παίκτες , να πηγαίνουν καροτσάκι τον κάθε διαιτητή. Να τον χαίρονται τον Κόρμπο τον πρόεδρο, που προκαλούσε σε κάθε φάση. Ο Τασουλής έβγαλε το παιχνίδι χωρίς κάρτα. Στο 7 κλαδεύει τον Βιγιαφάνιες , καμία κάρτα. Στο 28 κλωτσάει δυνατά στο γόνατο τον Εμποκού.

Κόκκινη ήταν, ούτε κίτρινη πήρε. Στο 82 και πάλι ο Τασουλής κλάδεψε τον Βιγιαφάνιες , αλλά και πάλι δεν πήρε κάρτα. Από το 28 ο Τασουλής θα έπρεπε να πάρει κόκκινη και ο Πανιώνιος να παίζει με δέκα και να χάνει και από το πέναλτι , που έπρεπε να δοθεί από το 18. Αυτά η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν τα είδε, ήταν σε …..άλλο γήπεδο. Στην φάση του πέναλτι του Παναθηναϊκού ο Μασούντ πάει στον βοηθό και του λέει να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ηταν τουλάχιστον κίτρινη κάρτα , είχε άλλη μία από το 23 , έπρεπε να αποβληθεί στο 73. Να μην πω για την κλωτσιά , που έφαγε σωρηδόν ο Μπέργκ από τον Ρισβάνη.

Ναι αυτόν, που εσείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθεώνετε λες και είναι ο Νέστα και σε μία φάση τα «έχωσε» και στον Μπέργκ , για να …..τιμήσει την ομάδα, που θα πάει το καλοκαίρι, τον Ολυμπιακό. Για την ανακοίνωση του Πανιωνίου δεν νοιώθω καμία έκπληξη. Θα μου έκανε εντύπωση αν τόσα χρόνια όταν έπαιζε με τον Ολυμπιακό έπαιζε με όλους τους παίκτες και όχι τους μισούς(λόγω τιμωρίας η ….τραυματισμών) και αν έβγαζε μία τέτοια ανακοίνωση όταν έχει αδικηθεί(πραγματικά όχι όπως σήμερα) από τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Για τον Ζαμάνη, που δεν χαιρέτησε τον Ουζουνίδη, πιστεύω, ότι ο Μαρίνος δεν θα κοιμηθεί …τρεις ημέρες από την στενοχώριά του. Ο Ουζουνίδης έφτιαξε αυτό τον Πανιώνιο , που είναι τόσο ψηλά στην βαθμολογία και αντί να τον ευχαριστούν, τον βρίζουν.

Ο Ουζουνίδης έχει παίξει ημιτελικό τσάμπιονς λιγκ με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Αγιαξ και έχει φτιάξει ομάδες και ομάδες. Τελευταία ομάδα που έφτιαξε πριν έρθει στον Παναθηναϊκό ήταν ο Πανιώνιος, που βάζει λεφτά στο ταμείο πουλώντας παίκτες, που ανέδειξε ο Ουζουνίδης.

Ο Ζαμάνης ήταν παγκοσμίως άγνωστος στο ποδόσφαιρο πριν ασχοληθεί με τον Πανιώνιο και τον κάνει μάγκα ο Ουζουνίδης. Αυτά , για να ην τρελαθούμε με τις αηδίες, που ακούμε και διαβάζουμε… Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μολέδο ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι μαζί με τις δύο αλλαγές, που μπήκαν και τον Χουλτ για ένα διάστημα. Σημαντικό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση και είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη με αντιπάλους , που βρίσκονται στην κορυφή.

Επειδή κάποιοι φίλοι του Πανιωνίου θα αρχίσετε να λέτε, ότι τα βάζω με τον Κόρμπο και τον Ρισβάνη χωρίς λόγο να πω, ότι αν ήταν σωστοί στην συμπεριφορά τους , όπως ήταν κύριος ο Σιώπης σε όλη την διάρκεια του αγώνα φυσικά και δεν θα ασχολιόμουνα. Και ο Ρισβάνης και ο Σιώπης του χρόνου θα ανήκουν τον Ολυμπιακό. Ο Σιώπης ήταν κύριος, έπαιξε την μπάλα του και ήταν από τους καλύτερους.

Ο άλλος έδωσε ρεσιτάλ Ολυμπιακοφροσύνης… *Με τη νίκη αυτή δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα να κοιτάξει κατευθείαν στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αφού πλέον στα play off θα πέσει το βάρος και πάλι στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.