Λημνιός, το ακριβότερο deal του Ατρόμητου

Λημνιός, το ακριβότερο deal του Ατρόμητου

Γιώργος Ντυμένος
Λημνιός, το ακριβότερο deal του Ατρόμητου

bet365

Στο Περιστέρι τα 10 τελευταία χρόνια, από την παραχώρηση του Μαγκντί και μετά, υπολογίζεται ότι από παραχωρήσεις παικτών έχουν βάλει στο ταμείο τους περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ
Ο Ατρόμητος εδώ και πολλά χρόνια είναι μία ομάδα που ξέρει να «πουλά», καθώς κατά καιρούς έχει παραχωρήσει βασικούς του παίκτες αλλά ως επί το πλείστον τα κενά τους καλύφθηκαν επ' άξια. Ετσι η φυγή τους δεν έγινε... αισθητή. Ο τελευταίος που μπήκε στη σχετική λίστα είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος θα «ανηφορίσει» στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ έναντι περίπου 800.000 ευρώ. Ο 18χρονος είναι πλέον το ακριβότερο deal της ομάδας στην Σπανού εποχή, παίρνοντας την σκυτάλη από εκείνα των Τάτου και Ναπολεόνι, όταν παραχωρήθηκαν σε Ολυμπιακό και Εσκισεχιρσπόρ αντίστοιχα. Συνολικά τα 10 τελευταία χρόνια υπολογίζεται πως στα ταμεία της ομάδας έχουν μπει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αρχής γενομένης από την παραχώρηση του Μαγκντί στην Ζάμαλεκ. Πλέον μετά την συμφωνία για τον Λημνιό, το σχετικό νούμερο αναμένεται να «εκτοξευτεί» στα περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.
Ας δούμε τα «μεγαλύτερα» deals που έχουν κάνει στο Περιστέρι όλα αυτά τα χρόνια, όπου εκτός λίστας μεταξύ άλλων βρίσκονται πωλήσεις όπως αυτή του Ιτάνζ και του Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ, έναντι 300.000 και 200.000 ευρώ αντίστοιχα, αλλά και εκείνες του Γιαννούλη στον Ολυμπιακό (250.000 ευρώ) και του Περόνε στην Ανόρθωση (150.000 ευρώ).
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
ΠΑΙΚΤΗΣΣΕΚΟΣΤΟΣ
ΛημνιόςΠΑΟΚ800.000
ΤάτοςΟλυμπιακό450.000
ΜπάρκαςΑΕΚ450.000
ΝαπολεόνιΜπαγιάκσεχιρ400.000
ΙγκλέσιαςΤσάνγκτσουν Γιατάι350.000
ΚαραγκούνηςΤσβόλε350.000

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα