Επιστροφή βαθμών στον Ηρακλή και τυπικά!

Επιστροφή βαθμών στον Ηρακλή και τυπικά!

Gazzetta team
Επιστροφή βαθμών στον Ηρακλή και τυπικά!

bet365

Μετά το «τρίποντο» κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Ηρακλής πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης ακόμη ένα! Με... σφραγίδα πλέον η επιστροφή βαθμών στον Γηραιό για την υπόθεση του Μπουκουβάλα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σημαντική ανάσα για τον Ηρακλή! Η επιστροφή των βαθμών, που αναμένονταν, πήρε και επίσημη μορφή.

Ετσι, ο «γηραιός» είναι στους 22 βαθμούς, αφού τα βρήκε σε όλα με τον Μπουκουβάλα ως προς τα οφειλόμενά του.

Η ανακοίωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται τρείς (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 04/04/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 31/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοβαθμεί με το Λεβαδειακό και είναι στο -2 από την ΑΕΛ. Ωστόσο, στην ισοβαθμία οι Βοιωτοί θα είναι αυτοί που θα παραμείνουν στη Super League.

Το πρόγραμμα Ηρακλή και Λεβαδειακού από δω και πέρα:

28η αγωνιστική

9/4, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
9/4, ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής

29η αγωνιστική

23/4, Ηρακλής-Παναιτωλικός
23/4, Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα