Deal ΠΑΟΚ-Ατρόμητου για Λημνιό

Γιώργος Ντυμένος
Deal ΠΑΟΚ-Ατρόμητου για Λημνιό

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα... λογίζεται κι επίσημα σε λίγο καιρό ο Δημήτρης Λημνιός! Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και 18χρονος, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gazzetta το καλοκαίρι θα «ανηφορίσει» στην Τούμπα με τον Ατρόμητο να βάζει περίπου 800.000 ευρώ στο ταμείο του!
Λεπτομέρειες απομένουν πλέον ώστε ο Δημήτρης Λημνιός να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta πρώτο. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για την μετακίνηση του 18χρονου στην Τούμπα, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του νεαρού εξτρέμ.
Ο Λημνιός το καλοκαίρι θα «ανηφορίσει» στην Τούμπα και ο Ατρόμητος υπολογίζεται πως θα βάλει στο ταμείο του περίπου 800.000 ευρώ. Το deal ολοκληρώθηκε μετά το σημερινό ματς των δύο ομάδων, οπότε και έγινε ο νέος και τελευταίος κύκλος των επαφών τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα