Ζησόπουλος: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Ζησόπουλος: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

bet365

Ο Ζησόπουλος τόνισε πως στον Ατρόμητο έχουν κίνητρο – Κατράνης: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»
Ο Ατρόμητος είναι εκτός στόχων, όμως ο Ζησόπουλος τόνισε στη κάμερα της NOVA πως στην ομάδα υπάρχει κίνητρο από όλους. «Είναι μια ακόμα ήττα συνεχόμενη, όταν δέχεσαι ένα γκολ τόσο γρήγορα αλλάζει όλο το πλάνο σου. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και να χτυπήσουμε σε κάποια αντεπίθεση αλλά άλλαξε το πλάνο μετά το γρήγορο γκολ και μετά το δεύτερο γκολ το ματς τελείωσε. Στην επανάληψη δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να ξαναμπούμε στο ματς και έτσι ήρθε η ήττα. Είναι πολύ δύσκολο όταν δέχεσαι δύο γκολ στο ημίχρονο και έχει απέναντί της έναν δυνατό αντίπαλο. Όσο και να προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος χωρίς τύχη δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και να ξαναμπούμε στο ματς, κόντρα σε μία αρκετά οργανωμένη ομάδα», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Η ομάδα και οι παίκτες έχουν φιλοδοξία και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα και να κερδίσουν μία μεγάλη ομάδα. Σίγουρα η χρονιά δεν πήγε όπως θα θέλαμε αλλά όλοι κρίνονται ενόψει της επόμενης χρονιάς γιατί κανένας δεν είναι σίγουρος. Δεν έχουμε να σταματήσουμε εδώ, θέλουμε να κλείσουμε θετικά αυτή τη δύσκολη χρονιά που είμαστε εκτός στόχων και θα δείξουμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από το επόμενο ματς και θέλουμε να αφήσουμε καλές εντυπώσεις».
Ο Κατράνης από την πλευρά του στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε πως «είχαμε ένα κακό σερί με τρεις ήττες, θέλαμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα αλλά μας επηρέασε το γρήγορο γκολ. Για το δεύτερο γκολ η ευθύνη είναι δική μου και όταν δέχεσαι δύο γκολ από τέτοια ομάδα είναι δύσκολο να το ανατρέψεις. Ο ΠΑΟΚ ήρθε να πάρει το δικό του αποτέλεσμα, εμείς είχαμε ως στόχο να κερδίσουμε, κάτι πρέπει να κάνουμε και να το αλλάξουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του σε αντίθεση με εμάς που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, δεν τα παρατάμε ποτέ και τα κοιτάμε ξεχωριστά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα