Επιστροφή Κουτζαβασίλη στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Επιστροφή Κουτζαβασίλη στην Κέρκυρα

bet365

Με τον Φώτη Κουτζαβασίλη να επιστρέφει και πάλι στις υποχρεώσεις της Κέρκυρας μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, οι «Φαίακες» θα φιλοξενήσουν την Τετάρτη τον Ολυμπιακό.

Έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», μετά τις δύο σερί ήττες από Ηρακλή και Βέροια θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρα του τραυματία Ντιμιτρόφσκι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα καθώς έχει και πάλι στη διάθεσή του και τον Φώτη Κουτζαβασίλη.

Έτσι, ετοιμάζεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Κουτζαβασίλης, στην τετράδα της άμυνας θα βρεθούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Σιόντης με τον Νίκιτς, δεκάρι ο Κέβιν Ντιόγκο, δεξί εξτρέμ ο Γκομές και αριστερό ο Επστάιν. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τουράμ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κέβιν, Γκομές, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Αντιλέχου, Νίκιτς, Γρομητσάρης, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργίου, Ντιόγκο, Γεωργακόπουλος, Ονίλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα