Νοκ άουτ για έξι μήνες ο Μυστακίδης!

Νοκ άουτ για έξι μήνες ο Μυστακίδης!

Νοκ άουτ για έξι μήνες ο Μυστακίδης!

bet365

Τέλος η χρονιά για τον «Μύστα»! Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το μέγεθος του τραυματισμού του Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου.

Η εξέλιξη και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του «Δικεφάλου», που σήμερα το απόγευμα μπήκε στο χειρουργείο, με πρόβλημα στο μηνίσκο του αριστερού του ποδιού.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, διαπιστώθηκε ότι έχει πειραχτεί κι ο πρόσθιος χιαστός, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και εκεί επέμβαση.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε ανάταξη του έσω μηνίσκου και συρραφή αυτού, αλλά και σε συνδεσμοπλαστική του πρόσθιου χιαστού με αυτομόσχευμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μυστακίδης θα μείνει για ένα διάστημα περίπου έξι μηνών, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα