Γιακουμάκης στο Gazzetta.gr: «Το έψαχνα καιρό το γκολ, με Ηρακλή είναι... τελικός»

Δημήτρης Τομαράς
Γιακουμάκης στο Gazzetta.gr: «Το έψαχνα καιρό το γκολ, με Ηρακλή είναι... τελικός»

bet365

Ο εκ των σκόρερ του Λεβαδειακού με Βέροια, Πέτρος Γιακουμάκης, μιλά στο Gazzetta.gr για την σημασία του γκολ του αλλά και την αξία του αγώνα με Ηρακλή.
Είχε καιρό να βρει δίχτυα στην Σούπερ Λιγκ αλλά όταν το έκανε οδήγησε την ομάδα του Λεβαδειακού σε μία νίκη σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικά μεγάλη σημασία. Ο μεσοεπιθετικός των Βοιωτών, Πέτρος Γιακουμάκης, σχολίασε στο Gazzetta.gr τόσο το τέρμα που έβαλε με Βέροια όσο και την συνέχεια για την ομάδα.
«Το έψαχνα καιρό το γκολ αυτό. Για εμάς ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και από κάθε άποψη την δεδομένη στιγμή. Θέλαμε μόνο τη νίκη με τη Βέροια, την οποία καταφέραμε να πάρουμε, δείχνοντας το πρόσωπο που έπρεπε στο γήπεδο. Μπορέσαμε και... ισοφαρίσαμε και το σκορ και για περίπτωση ισοβαθμίας.
Τώρα έχουμε πλεονέκτημα. Προσωπικά είχα αρκετό καιρό να σκοράρω. Από το ματς με τον Πανιώνιο τον Δεκέμβριο και σίγουρα ήταν κάτι θετικό για μένα», τόνισε αρχικά.
Σχετικά με την εν γένει δική του παρουσία υπογράμμισε ότι «επί προσωπικού νομίζω ότι πέρσι είχα πάει πιο καλά με 8 γκολ. Φέτος έχω φτάσει τα 7: στο πρωτάθλημα έχω 5 και στο Κύπελλο 2. Δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι άλλο για μένα ως προς τους στόχους μου γιατί είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή». Προφανώς και στις τάξεις των Βοιωτών υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και ικανοποίηση μετά τη νίκη με Βέροια. Πως βλέπει όμως την συνέχεια ο 24χρονος μεσοεπιθετικός; «Έχουμε ακόμα ένα πολύ σημαντικό ματς. Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι την Τετάρτη με τον Ηρακλή. Για μένα πολλά θα κριθούν σε αυτό το ματς. Είναι σαν ένας μεγάλος... τελικός για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε», απαντά. Σημειωτέον ο Γιακουμάκης φέτος έχει σε 29 ματς 7 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα