Σεβίλλη - Σπόρτινγκ Χιχόν 0-0

Κώστας Ζάλιαρης
Σεβίλλη - Σπόρτινγκ Χιχόν 0-0

bet365

Όσο κι αν προσπάθησε, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στη La Liga, αφού, παρά την «πολιορκία» στα καρέ της Χιχόν, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0).

Η ομάδα του Σαμπάολι, έπειτα από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λέστερ στους «16» και την ήττα (3-1) στο πρωτάθλημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήθελε να επανέλθει με θετικό πρόσημο στις υποχρεώσεις της έπειτα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ωστόσο, ο στόχος δεν επετεύχθη.

Απέναντι στη Χιχόν που αμύνθηκε σθεναρά και άντεξε στις στιγμές πίεσης, οι Ανδαλουσιανοί έμειναν να ψάχνουν το γκολ και να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Κουεγιάρ στην αντίπαλη εστία.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Νάπολι - Γιουβέντους αν ο Μέρτενς ανοίξει το σκορ.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», λίγο έλειψε στο 32' να κερδίσουν πέναλτι, όμως, ορθά ο ρέφερι πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και έχοντας δείξει σε πρώτο βαθμό την άσπρη βούλα, μίλησε με τον βοηθό του και το διόρθωσε, υποδεικνύοντας το οφσάιντ στη φάση.

Στην ισοβαθμία με την 3η, Ατλέτικο, βρίσκεται πλέον η Σεβίλλη, στο -6 από τις θέσεις της σωτηρίας και τη Λεγανιές η Χιχόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα