«Πλέϊ οφ με πρωταθλητή και λύσατε το πρόβλημα;»

Δημήτρης Τομαράς
«Πλέϊ οφ με πρωταθλητή και λύσατε το πρόβλημα;»

bet365

Δύο ημέρες μετά την οριστικοποίηση της αναδιάρθωσης της Λίγκας συνεχίζονται οι αντίθετες φωνές από τις ομάδες που δεν ψήφισαν υπέρ της...

Οι εκπρόσωποι συλλόγων όπως ο Λεβαδειακός που δεν ψήφισαν θετικά για τις αλλαγές στο πρωτάθλημα θεωρούν πως τα πλέϊ οφ για πρωταθλητή συν τα πλέϊ άουτ με την μείωση των ομάδων δεν κάνουν πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Όπως ειπώθηκε σχετικά και μέσα στην συνεδρίαση «βάζοντας πλέϊ οφ με πρωταθλητή όντως θεωρείτε ότι λύσατε το πρόβλημα;». Το βασικό... αγκάθι των μικρομεσαίων παραμένει το οικονομικό αλλά και το θέμα των τηλεοπτικών. Πράγματα για τα οποία λύσεις δεν έχουν δοθεί. Παράλληλα συνεχίζονται και οι αντιδράσεις ως προς το... κοπιάρισμα των πλέϊ οφ από Βέλγιο και Ολλανδία, στην λογική πως και οι δύο αυτές χώρες έχουν διαφορετικό σύστημα από αυτό που θα εφαρμοστεί εδώ για την ελληνική Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα