Κωστούλας: Αμφιβάλλω ότι θα έχουμε πλέι οφ

Gazzetta team
Κωστούλας: Αμφιβάλλω ότι θα έχουμε πλέι οφ

bet365

Την... δυσπιστία του για το πλάνο που πέρασε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην Σούπερ Λίγκα εξέφρασε για άλλη μια φορά ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού σε συνέντευξη του στην ΕΡΑΣΠΟΡ και την εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» έχουν ως εξής:

Για τα πλέι οφ της επόμενης σεζόν:

«Αμφιβάλλω ότι θα έχουμε πλέι οφ. Όπως αμφιβάλλω για το αν θα γίνει αναδιανομή των εσόδων. Η απόφαση αυτή για τα πλέι οφ δεν είναι κάποια απόφαση η οποία μπαίνει και σε εφαρμογή. Να μην ξεγελιόμαστε υπάρχουν πολλά και διάφορα θέματα τα οποία, πήραμε αρχικά μια απόφαση, θα πρέπει να γίνει μια αλλαγή στο καταστατικό, αλλά πάρα πολλά θέματα είναι ανοιχτά».

Για την αρνητική στάση του Παναιτωλικού για τα νέα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ψηφίσαμε ενάντια σε αυτήν την πρόταση διότι χτες είχαμε ένα συμβούλιο με τα δύο πρώτα θέματα, τα πιο σημαντικά, και με μία σειρά η οποία ήταν ως εξής: Πρώτο θέμα ήταν η αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων. Ακούστηκε λοιπόν στο συμβούλιο ότι όλοι θέλουν την αναδιανομή, αλλά αντίθετοι σε αυτό το θέμα ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κι αυτό σημαίνει ότι δεν ψηφίστηκε. Η άποψή μου είναι ότι δε θα ψηφιστεί ποτέ. Έτσι οι μικρομεσαίες ομάδες δεν μπορούν να κερδίσουν κάτι από αυτό το θέμα διότι δεν υπάρχει θέληση από όλους. Το δεύτερο θέμα ήταν η αναδιάρθρωση για το οποίο μου έκανε εντύπωση ότι οι περισσότεροι ψήφισαν υπέρ ενώ αυτό το θέμα ήταν μαζί με την αναδιανομή των χρημάτων. Δεν δέχτηκα λοιπόν ότι γίνεται σωστά η διαδικασία

Ο καθένας βάζει τους δικούς του όρους. Ο Ολυμπιακός έβαλε τους δικούς του λόγους για το ιδιοκτησιακό, για το που πηγαίνουν τα χρήματα κτλ. Όλα αυτά σωστά και καλά. Ο Παναθηναϊκός από ότι φάνηκε δεν ήταν έτοιμος και χωρίς να βάλει δικούς του λόγους απλά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό το θέμα σχετικά με την αναδιανομή».

Για τους υπόλοιπους επενδυτές:

«Να πω την αλήθεια δεν έχω λάβει ξανά μέρος σε συνεταιρισμό, αλλά αν οι συνεταιρισμοί λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο μάλλον σε λάθος σύλλογο έπεσα. Δεν υπάρχει ομαδικότητα και είναι ξεκάθαρο αυτό και το έχουμε ζήσει τόσα χρόνια. Ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον της ομάδας του και δεν βλέπει παραπέρα το γενικό συμφέρον και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Δυστυχώς έτσι είναι».

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Δε θα υπάρξει μια κοινή συνεννόηση για να λυθούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν τα βρίσκουμε ποτέ. Υπήρξε μια διάταξη που θέλει ομοφωνία και πίσω από αυτό τρέχουμε όλο τον καιρό. Τώρα δηλαδή προσπαθούμε με ευκαιριακές συμμαχίες να πάρουμε μια πλειοψηφία για να περάσουμε ένα θέμα. Δεν δουλεύουμε σαν ομάδα, ούτε σαν συνεταιρισμός».

Δύο ομάδες χαμένες στη μέση της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ποια έχει μεγάλυτερο κίνητρο για τη νίκη;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα