Μπεργκ: «Φανταστικό να πάρουμε το κύπελλο!» (gTV)

Μπεργκ: «Φανταστικό να πάρουμε το κύπελλο!» (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ: «Φανταστικό να πάρουμε το κύπελλο!» (gTV)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε εκδήλωση που έγινε σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της κούπας! Δείτε video στο gazzetta.gr.

Ο Σουηδός ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση που έκαναν τα καταστήματα «Γερμανός» στο Golden Hall, παρουσιάζοντας ένα ρολόι ειδικά διαμορφωμένο για αθλητές. Μαζί του ήταν και ο Νίκλας Χουλτ. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο χώρο, μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες, ενώ το «παρών» έδωσε κι άλλος κόσμος, μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο Μπεργκ ρωτήθηκε αρχικά για το πώς αισθάνεται που είναι ο πρώτος στην Ελλάδα, ο οποίος φοράει αυτό το ρολόι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει να μάθω περισσότερο πληροφορίες γι' αυτό, αλλά είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό εργαλείο. Σίγουρα θα το χρησιμοποιώ καθημερινά και όχι μόνο για τις αθλητικές μου δραστηριότητες».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την εθνική Σουηδίας, με την οποία πέτυχε γκολ και νίκησε την την Πορτογαλία: «Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πρόκειται για μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε για να ξεκινήσει αυτή τη σειρά προκριματικών. Χρειάζεται πολλή δουλειά, όμως, για να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. και το επόμενο ματς με τη Γαλλία είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθειά μας».

Για τους στόχους του είπε: «Καταρχάς έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή εκτός έδρας. Η επόμενη εβδομάδα είναι γεμάτη με δύσκολα αλλά ωραία παιχνίδια και ανυπομονώ γι' αυτά τα ματς, περιμένω πως και πως αυτές τις αναμετρήσεις». Όταν το ρώτησαν αν θεωρεί τον εαυτό του νέο σταρ της Σουηδίας μετά τη φυγή του Ζλάταν, είπε: «Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν νιώθω σταρ».

Η 5η υποδέχεται την 4η της Μπουντεσλίγκα στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη! Δίνετε πλεονέκτημα στην έδρα;

Όσον αφορά τα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο τόνισε: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε και να βρεθούμε στον τελικό μετά από τρία χρόνια. Σίγουρα θέλω να κατακτήσω ακόμα έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν φανταστικό να το πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα