Αποχαιρέτησε ο Ιντζίδης, περιμένει ο Ραούλ Μπράβο

Αποχαιρέτησε ο Ιντζίδης, περιμένει ο Ραούλ Μπράβο

Αποχαιρέτησε ο Ιντζίδης, περιμένει ο Ραούλ Μπράβο

bet365

Ο Χρήστος Ιντζίδης βρέθηκε στη σημερινή(30/3) προπόνηση του Άρη και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του σε αντίθεση με τον Ραούλ Μπράβο ο οποίος πρώτα θα συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Είναι γνωστό ότι ο Ισπανός μέσος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παρακολούθησαν μαζί κάποιους αγώνες της ομάδας. Είναι προφανές ότι ο Ραούλ Μπράβο θα συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κι εκεί δεν αποκλείεται να προσδιοριστεί ο νέος του ρόλος στην ομάδα. Όπως εξάλλου έχει διευκρινίσει ο ίδιος, περιμένει να κάνει σχετική συζήτηση με τον Καρυπίδη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, αμφίβολη παραμένει η παρουσία του Ανδρέα Τάτου στον εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά. Ο έμπειρος μέσος είχε τραυματιστεί (στα γεννητικά όργανα) στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και σε περίπτωση που αποφασιστεί να αγωνιστεί, θα το κάνει φορώντας ειδικό αθλητικό σπασουάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα