Η συγνώμη του Λίλα στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων (pic)

Gazzetta team
Η συγνώμη του Λίλα στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων (pic)

bet365

Ο Άντι Λίλα συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, ζητώντας συγνώμη για την πράξη του να προσβάλει τον χριστιανισμό.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Άντι Λίλα και του Μητροπολίτη Ιωαννίων, Μάξιμου, με τον Αλβανό άσο να εκφράζει την μετάνοιά του για τα όσα είπε ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Ο Λίλα ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Γιώργο Βήτα, πρόσφερε ως δώρο στον Μητροπολίτη ένα σπάνιο κρασί, με τον Μητροπολίτη να κάνει δώρο στον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα δύο βιβλία.

«Μπράβο που είχες το κουράγιο και τη δύναμη να έρθεις εδώ για να εκφράσεις τη μετάνοιά σου. Είναι καλό να εκφράζουμε τη μετάνοιά μας και τη συγνώμη μας, με χαροποίησε που ομολόγησε το λάθος του. Είμαστε γείτονες με τους Αλβανούς, έχουμε μακραίωνη κοινή πορεία και ελπίζουμε να έχουμε και στο μέλλον χωρίς να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον για θέματα πίστης και όχι μόνο. Πρέπει να παραδειγματιστούμε σήμερα από τον ποδοσφαιριστή Λίλα, γιατί υπάρχουν και πολλοί ορθόδοξοι που προσβάλλουν θέματα πίστης», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος Ιγνάτιος.

Ο Λίλα από την πλευρά του τόνισε: «Ζήτησα να συναντηθώ με μια μεγάλη προσωπικότητα για να εκφράσω τη συγγνώμη μου για όσους πλήγωσα. Ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα της ζωής μου, αλλά μετά από αυτή τη συνάντηση αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Τέλος, ο κ. Βήτας δήλωσε: «Ο Λίλα έκανε ένα λάθος που πήρε μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι έπρεπε. Είχε την εντιμότητα να ζητήσει συγνώμη, η εκκλησία διδάσκει αγάπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα