Ο Αντρέ Πάους νέος τεχνικός της ΑΕΛ

Ο Αντρέ Πάους νέος τεχνικός της ΑΕΛ

Gazzetta team
Ο Αντρέ Πάους νέος τεχνικός της ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το νέο της προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Αντρέ Πάους μέχρι το 2020.

Ο Αντρέ Πάους θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει στα χέρια του το τιμόνι της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 52χρονος Ολλανδός, έχει περάσει από τον πάγκο ομάδων όπως οι WKE, SV Spakenburg, FC Lienden, Φίτεσε και Βαλέτα ενώ τελευταία ήταν στην Ανόρθωση όπου έμεινε τι διάστημα 2014-2016.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο ολλανδός κ. Andre Paus.

Ο κ. Paus θα είναι στη Λάρισα από το Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κ. Paus για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020.

Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο κ. Paus.

Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα