Βελγικά media: «Οι Έλληνες μας... αντιγράφουν με τα πλέϊ οφ»!

Δημήτρης Τομαράς
Βελγικά media: «Οι Έλληνες μας... αντιγράφουν με τα πλέϊ οφ»!

bet365

Μίνι... κράξιμο σε Σούπερ Λιγκ από τα βελγικά ΜΜΕ γιατί κοπιάρει το σύστημα του πρωταθλήματος της χώρας με τα πλέϊ οφ. Τι άλλο επισημαίνουν στο Βέλγιο.
Τα πλέϊ οφ για τις θέσεις 1-6 που προφανώς περικλείουν και τον τίτλο του πρωταθλητή για την σεζόν 2017-2018 στην Σούπερ Λιγκ αποτέλεσαν αντικείμενο να ασχοληθούν οι Βέλγοι.
Αρχικά μας... προσάπτουν ότι τους αντιγράφουμε. Πράγμα που εν μέρει είναι σωστό διότι το πλάνο αναδιάρθωσης στην ελληνική Λίγκα βασίστηκε κυρίως στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος του Βελγίου και της Ολλανδίας. Κατά δεύτερον οι Βέλγοι αναρωτιούνται το πως θα πετύχει στην Ελλάδα ένα σύστημα που καλά καλά δεν πετυχαίνει στην χώρα τους... Στέκονται επίσης στο γεγονός πως 13 ομάδες εκ των οποίων οι πιο μεγάλες ψήφισαν υπέρ του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα