Τσεκάρει Ανσαριφάρντ και αποφασίζει ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Τσεκάρει Ανσαριφάρντ και αποφασίζει ο Λεμονής

bet365

Ο Τάκης Λεμονής θα δει το επίπεδο ετοιμότητας του Καρίμ Ανσαριφάρντ για να πάρει και την τελική του απόφαση για τον εκλεκτό της επίθεσής του με Πλατανιά.

Ο έμπειρος κόουτς δείχνει κατά 9 / 11 να έχει καταλήξει στους 11 με Πλατανιά.

Όπως αναφέραμε και χθες κίπερ ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέϊρας και αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια. Ο ένας στόπερ ο Μποτία και ο άλλος ή ο Ρέτσος ή ο Ντα Κόστα (σ.σ. που εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για το ματς παρά τον τραυματισμό του).

Άξονας με Καμπιάσο, Μάρτινς και Φορτούνη και άκρα επίθεσης με Μάριν και Ελιουνούσι. Υπάρχουν βέβαια και οι Μανθάτης και Ανδρούτσος για τα άκρα και τον άξονα αντίστοιχα, όπως και ο Ρομαό για κέντρο. Για την κορυφή της επίθεσης ο Τάκης Λεμονής θα τσεκάρει και το... status ετοιμότητας του Ανσαριφάρντ (σ.σ. ο Ιρανός γύρισε την Τετάρτη στον Ρέντη) και μετά θα αποφασίσει εάν τελικώς έχει προβάδισμα έναντι του Καρντόσο ή όχι, φυσικά κρίνοντας από την κατάσταση που θα βρίσκεται. Εάν είναι στο 100% πάντως ο Ανσαριφάρντ θα είναι το φαβορί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα